Tgrt Haber
05 Haziran 2015 22:35

Lütfü Türkkan kimdir?

Lütfü Türkkan kimdir? Lütfü Türkkan kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Lütfü Türkkan  kimdir?
Lütfü Türkkan , Lütfü Türkkan kimdir, Lütfü Türkkan hakkında,2015 genel seçimleri, MHP 2015 Genel Seçimi milletvekili adayları, MHP 25. dönem milletvekili adayı

LütfüTürkkan, 5 Şubat 1959'da İstanbul'da doğdu. İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Yüksek Okulu(Ön lisans), Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü(Ön lisans) ve Makedonya Kiril Metodij Üniversitesi TürkolojiBölümünü bitirdi. Doce Golcev Üniversitesi Türkoloji Bölümündeyüksek lisans öğrenimi devam etmektedir. Türkkan Gıda Mad. San.Tic. A.Ş (TÜGMAD)'nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Kocaeli SanayiOdası Meclis Üyeliği ile Dilovası Organize Sanayi BölgesiYönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Futbol Federasyonu Dışİlişkiler Komite Üyeliği, Bursaspor As Başkanlığı, VardarSpor ve Karagümrükspor Başkanlığı yaptı.  Rumeli TürkleriKültür Dayanışma Derneği ve Rumeli Eğitim Vakfında Başkanlıkgörevinde bulundu. Beykent ve Boğaziçi Üniversiteleri tarafındandüzenlenen Balkan konferanslarına tebliğler sundu. 24.Dönemde Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyesi oldu. İyidüzeyde İngilizce ve Rusça, orta düzeyde Makedonca ve Bulgarcabilen Türkkan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...