Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 11:06 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 11:23

Mustafa Nihat Koç Kimdir? 

Konya’da doğan Mustafa Nihat Koç, önemli bir Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmasının ardından Ankara’da yaşamına devam etmeye başlayan Koç, henüz öğrencilik yıllarındayken cerrah olmaya karar verir.

Mustafa Nihat Koç Kimdir? 
mustafa nihat koç

Stajını da plastik cerrahi alanında yapmasını Koç’un bu anlamda karar vermesinde etkili olur. O yıllarda eşi Nihal hanımla da tanışan Mustafa Nihat Koç, aşk hayatında da aradığını bulur. Başarılı isim üniversite eğitimini bitirmesinin ardından Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı olarak çalışmaya başlar.

Akademik dünyayla bağlantısını koparmayan başarılı cerrah, özellikle asistanlık ve uzmanlık yıllarında çok sayıda bilimsel araştırma ve çalışmanın altına imza atar. Mustafa Nihat Koç’un böylelikle gerek yurtdışındaki gerekse de yurtiçindeki bilimsel çevrelerde yayınlanan çalışmaları olur. Koç’un hem akademik hayatta hem de tıp dünyasında yakaladığı başarılı yaklaşık olarak 5 yıl ,Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmasına zemin hazırlar. Bu sayede de Mustafa Nihat Koç, deneyimlerini ve birikimlerini öğrencilerine aktarma fırsatı yakalar, birçok doktorun ve plastik cerrahi uzmanının yetişmesine katkı sunar.  

2019 yılına geldiğinde ise ilk özel muayenesini açan başarılı estetik ve plastik cerrahi uzmanı, çalışma hayatına Gaziantep’te devam eder.  Mustafa Nihat Koç aynı yıl İstanbul’a da gelerek Nişantaşı’nda DrMusK Kliniğini kurma girişimlerinde bulunur. Başarısının bir kısmını da sürekli gelişen tıp dünyasını takip etmeye, güncel yöntemleri, tedavileri yakından izlemeye ve teknolojinin olanaklarından yararlanamaya borçlu olan Koç, bu yenilikçi yönünden hastalarına daha iyi hizmet sunmak adına faydalanmaya devam ediyor.

DrMusK Kliniği eşi uzman Dr. Nihal Koç ile kuran Mustafa Nihat Koç, Nişantaşı’nda hastaları için kapılarını açık tutuyor. Ameliyatlı ve ameliyatsız estetik işlemler olarak iki temel kavram dahilinde hizmet veren DrMusK Klinik, kök hücre ile cilt yenileme ve saç mezoterapisine kadar uzanan geniş bir skalada tedavi yöntemleri sunuyor. Her gün mutlaka güncel yaklaşımlar ve tekniklerle ilgili araştırmalar yapmaya devam eden Mustafa Nihat Koç, yeni yöntemleri kliniği aracılığıyla hastalarına sunmak içi yoğun bir çaba sarf eden başarılı bir Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı olarak ilgi görüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...