Tgrt Haber
22 Ocak 2022 11:47 - Güncelleme : 17 Mart 2022 14:37

Hasan Koçak Kimdir?

O Ses Türkiye 2021, final bölümü ile dün akşam son kez ekrana geldi ve aylardır süren mücadelenin sonunda yarışmanın şampiyonu belli oldu. Oğuzhan Koç'un takımında yer alan Hasan Koçak O Ses Türkiye'nin 1.si olurken; yarışmanın sıkı takipçileri yarışmanın hayatını araştırmaya başladı. Peki, Hasan Koçak kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte, detaylar...

Hasan Koçak Kimdir?
hasan koçak,o ses türkiye,tv8,oğuzhan koç

"O Ses Türkiye şampiyonu olan Hasan Koçak kimdir?" sorusu gündemde yerini aldı. Birçok kişinin aylardır keyifle izlediği O Ses Türkiye'nin final bölümünde ekrana gelen performansı ile beğenileri üzerine toplayan Hasan Koçak'ın hayatı ve bilinmeyenleri araştırılmaya başladı. Peki, Hasan Koçak kaç yaşında, nereli, hangi okulda ve bölümde okuyor, ne iş yapıyor?  İşte, detaylar...

Hasan Koçak Kimdir?

HASAN KOÇAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

O Ses Türkiye'ye Erzurum'dan katılan 23 yaşındaki Hasan Koçak, Aslen Artvinli'dir. Erzurum Atatürk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde eğitimini sürdüren Koçak, 2016 yılından şimdiye dek O Ses Türkiye'ye başvurduğu halde ilk kez bu sene yarışmaya katılmaya hak kazanmış ve şampiyon olmuştur.

Yarışmada gösterdiği ilk performansı ile dört jüriyi de döndüren Hasan Koçak,  "Bu Kız Beni Sever" adlı şarkı ile beğenileri toplamıştır ve Oğuzhan Koç'un takımına dahil olmuştur. Instagram'da, 'hasankocakofficial' kullanıcı adını kullanan Hasan Koçak, O Ses Türkiye finalinde Beyazıt Öztürk'ün takımından Devrim Seyrek ile final mücadelesi vermiştir.

Devrim Seyrek, "Yalnızım Ben" isimli şarkıyı seslendirirken; Hasan Koçak final mücadelesinde tulum çalarak "Cilveloy" şarkısını seslendirerek son performanslarında dikkatleri üzerlerine çekmiştir.

Seyirci oylamalarının akabinde, O Ses Türkiye 10. sezonun şampiyonu Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak olurken; yarışmacı aynı zamanda son model otomobilin de sahibi oldu. Şampiyon olduğu belli olduktan sonra sahnede konuşma yapan Hasan Kolçak şunları söyledi:

"Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Artvin'den küçük bir köyden geliyorum. Benim babam orada cami imamı ve beni o kadar güzel destekledi ki... Herkese tüm Türkiye'ye örnek olursa çok sevinirim ve en büyük alkış Oğuzhan Koç'a. Çok gururluyum."

Hasan Koçak Kimdir?

O SES TÜRKİYE'DE SÜRPRİZ İSİM!

Dün akşam ekrana gelen O Ses Türkiye final bölümünde sürpriz bir isim de vardı. 9. sezonun şampiyonu olan Alkan Dalgakıran finalde sahne alarak şarkı söyledi. Sahnede açıklama yapan Alkan Dalgakıran, yaptığı espri ile yüzleri güldürdü. Seda Sayan'ın takımında yer alan Alkan Dalgakıran, "Şampiyon oldum sonra pandemi geldi. Böylece iki sene şampiyon olan tek isim oldum'" diyerek iki yıl boyunca şampiyonluğu kimseye kaptırmadığını söylerek herkesi güldürdü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...