Tgrt Haber
21 Ocak 2022 16:31 - Güncelleme : 18 Mart 2022 14:28

Yaşam Hancılar Kimdir?

O Ses Türkiye'de final heyecanı için geri sayım devam ederken, finale kalan yarışmacılardan Yaşam Hancılar'ın kaç yaşında olduğu araştırılmaya başladı. "Finalistlerden biri olan ve O Ses Türkiye'nin şampiyonu olma ihtimali taşıyan isimlerden Yaşam Hancılar nereli, ne iş yapıyor?" sorularının cevabı merak edilirken, Ebru Gündeş'in takımında yer alan Yaşam Hancılar'ın eğitim geçmişi ve hayatı haberimizde...

Yaşam Hancılar Kimdir?
o ses türkiye,yaşam hancılar,final,şampiyon,tv8

"Yaşam Hancılar kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi okulda okuyor?" soruları gündemde yerini aldı. Sezon boyunca birçok performansın sergilendiği O Ses Türkiye sahnesinde yarışmacılar bu akşam son kez mücadele edecek. TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan O Ses Türkiye final bölümü merakla beklenirken; Ebru Gündeş'in takımında yer alan Yaşam Hancılar'ın kim olduğu, yaşı, eğitim geçmişi ve hayatı haberimizde...

Yaşam Hancılar Kimdir?

O SES TÜRKİYE YARIŞMACISI YAŞAM HANCILAR KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'in finalistlerinden Yaşam Hancılar, 21 yaşındadır ve yarışmaya Edremit Balıkesir’den katılmaktadır. Yaşam Hancılar, yedi aylıkken doğduğu için doktorların kendisine yaşamaz dediğini fakat annesinin, yaşasın umudu ile adını "Yaşam" koyduğunu sahnede anlatmıştır. Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi olan Hancılar, aynı zamanda ek gelir olarak yurtdışına reklam ve oyun müziği satmaktadır

Müziğe olan ilgisinin babasından kaynaklandığını söyleyen Yaşam Hancılar, Queen, Guns N' Roses ve Led Zeppelin gibi grupları dinleyerek büyümüştü; Hard Rock türünü seçmesinin sebebini de buna dayandırmaktadır. Yaşam Hancılar, O Ses Türkiye’de “KNOCKIN ON HEAVEN'S DOOR” adlı şarkıyı seslendirdiği performansı ile oldukça beğenilmiştir. Performansıyla Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk’ü döndürmeyi başaran Yaşam Hancılar, O Ses Türkiye’ye Ebru Gündeş’in takımında devam etmek istemiştir. 

Yaşam Hancılar Kimdir?

O SES TÜRKİYE’DE FİNALE KİMLER KALDI? | O SES TÜRKİYE FİNALİSTERİ

O Ses Türkiye yarı finalinde ilk düello Oğuzhan Koç’un takımından Mustafa Örs ve Murat Boz’un takımından Hakkı İlek arasında gerçekleşti. Finale kalan isim Hakkı İlek oldu. 

Beyazıt Öztürk’ün takımından Baran Turan ile Ebru Gündeş’in takımından Mustafa Açıkgöz düello yaptı ve oylamada yüzde 52 oy ile finale kalan isim Mustafa Açıkgöz olarak belirlendi.

O Ses Türkiye yarı finalinde bir diğer düello da Beyazıt Öztürk’ün takımından Devrim Seyrek ile Murat Boz’un takımından Sıla Çuhadaroğlu arasında gerçekleşti. Oylama sonucunda yüzde 56 oyla finale kalan yarışmacılardan biri oldu.

Beyazıt Öztürk’ün takımından Sevda Kuas, Murat Boz’un takımından Anastasiya Budakva karşılaşmasında, seyirci oylaması neticesinde finalist olan yarışmacı Anastasiya Budakva oldu.

Oğuzhan Koç’un takımından Yunus Emre Çelik, Beyazıt Öztürk’ün takımından Semih Kandemir & Hilmi Soral ve yine Beyazıt Öztürk’ün takımından Aykut Şahan yarı finalde üçlü düelloda karşılaşırken; yüzde 35 oyla finale kalan isim Yunus Emre Çelik oldu.

Ebru Gündeş’in takımından Wafa Benradja, yarı finalde Sercan Erdinç ile düello yaptı ve yüzde 51 alan yarışmacı Wafa finale adını yazdırdı.

Yarı finalde nefes kesen düellolarda biri de Necmi Arap ile Mert Yenihayat arasında idi. Birbirinden müthiş performanslar sonrasında verilen oylara göre finale kalan isim Mert Yenihayat oldu.

Oğuzhan Koç’un yarışmacılarından Remzi Fatih Tatlıdil, Ebru Gündeş’in takımından Yaşam Hancılar arasındaki karşılaşma son derece çekişmeli geçti. İkili arasındaki performans sonrasında seyircilerin verdiği oylar ile finale kalan isim Yaşam Hancılar oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...