Tgrt Haber

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ve evlilik teklifi ettiği Melis Ketenci kimdir?

12 Kasım 2021 14:46
Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ve evlilik teklifi ettiği Melis Ketenci kimdir?
perihan savaş,savaş zafer,melis ketenci,evlilik teklifi,evlilik

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer'in ünlü blogger Melis Ketenci'ye ettiği evlilik teklifi gündemde yerini aldı! Perihan Savaş, sosyal medya hesabından "ailemize hoş geldin kızım" notuyla paylaştığı evlilik teklifi görüntüleri binlerce beğeni aldı. Peki, Perihan Savaş'ın Savaş Zafer kimdir? Savaş Zafer'in evlilik teklif ettiği Melis Ketenci kaç yaşında, nereli? Haberimizde....

Savaş Zafer, Melis Ketenci'ye ettiği evlilik teklifiyle gündeme geldi. Cam fanus içinde gerçekleşen sürpriz teklif, Perihan Savaş'ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu. Peki, Savaş Zafer kimdir, ne iş yapıyor? Savaş Zafer'in evlilik teklif ettiği Melis Ketenci kimdir? Sürpriz evlenme teklifinin detayları haberimizde!

SAVAŞ ZAFER KİMDİR?

Savaş Zafer, Perihan Savaş ve Yılmaz Zafer'in oğludur. 1987 yılında nikah masasına oturan çift, Yılmaz Zafer'in Perihan Savaş hayranı olması vesilesiyle dünyaevine girmiştir. Savaş Zafer'in ablası Melek Zübeyde Tatlı ise, Perihan Savaş’ın İbrahim Tatlıses ile ilk evliliğinden dünyaya gelmiştir. Savaş Zafer bir yaşındayken, babası Yılmaz Zafer kalp krizi ve beyin kanaması sonucunda kaybetmiştir. Savaş Zafer'in İstanbul'da eğitim hayatı, İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nde tamamlanmıştır. Oyuncu anne-babasına rağmen; işletmeci ve girişimci olmayı tercih eden Savaş Zafer, oyunculuk mesleğiyle ilgilenmemektedir.
2019 yılında ilk mekanını İstanbul Kadıköy’de açan genç iş insanı Savaş Zafer, açtığı mekana, annesinin adını verdi.1.74 boyundaki Zafer, oğlak burcudur ve babası Yılmaz Zafer’e benzetilmektedir.

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ve evlilik teklifi ettiği Melis Ketenci kimdir?

MELİS KETENCİ KİMDİR?

Savaş Zafer'in ettiği evlenme teklifiyle gündeme gelen başarılı blogger Melis Ketenci, pazarlama uzmanı olarak özel bir firmada çalışmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslarası İlişkiler bölümü mezunu Melis Ketenci, daha öncesinde de birçok toplulukta gönüllü olarak yer almıştır. 

PERİHAN SAVAŞ'TAN "HOŞGELDİN" PAYLAŞIMI

Perihan Savavş'ın oğlu Savaş Zafer, kız arkadaşı Melis Ketenci'ye romantik bir evlilik teklifi etti. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Perihan Savaş ise, oğlunun ve müstakbel gelinin mutluluğunu "Bir kar küresiyle başlayan aşk mutlu sona ilerliyor. Ailemize hoş geldin kızım" diyerek tebrik etti.

Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ve evlilik teklifi ettiği Melis Ketenci kimdir?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...