Tgrt Haber
01 Nisan 2024 21:06 - Güncelleme : 02 Nisan 2024 08:45

Taş Kağıt Makas Büşra karakterini Ebrar Karabakan oynuyor! Dizileri ve hayatı hakkında

Yayın hayatına yeni başlayan dizilerden biri olan Taş Kağıt Makas dizisinin izleyicileri, Büşra karakterinin gerçekte kim olduğunu, gerçek adının ne olduğunu araştırmakta. Büşra karakterinin sırlarını ve Ebrar Karabakan'ın kariyerini merak ediyor. İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Taş Kağıt Makas Büşra karakterini Ebrar Karabakan oynuyor! Dizileri ve hayatı hakkında

Taş Kağıt Makas dizisinin izleyicileri, karakterlerin arka planını ve oyuncuların kariyerini öğrenmek için merakla bekliyor. Özellikle Büşra karakteri, sırlarıyla dikkat çekiyor ve Ebrar Karabakan'ın hayatı merak ediliyor. İşte, Taş Kağıt Makas dizisindeki Büşra'nın kimliği ve Ebrar Karabakan'ın kariyeri hakkında detaylar...

TAŞ KAĞIT MAKAS BÜŞRA KİMDİR?

Büşra karakteri, Taş Kağıt Makas dizisinde Ebrar Karabakan tarafından canlandırılıyor. Dizide genç bir kız olan Büşra, şarkı söylemeyi seven ve dikkat çeken bir karakterdir. Ancak, karakterin gizemli ölümü, izleyicilerde merak uyandırmıştır. 

Taş Kağıt Makas dizisi Büşra kim? Ebrar Karabakan yer aldığı projeler ve biyografisi - 1. Resim

EBRAR KARABAKAN'IN HAYATI

Ebrar Karabakan, 2006 yılında İstanbul'da doğmuş bir dizi film oyuncusu ve sosyal medya fenomenidir. İstanbul'da yaşamını sürdüren Karabakan, sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. 2023 yılında Benim Güzel Ailem dizisinde Tuğçe karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...