Tgrt Haber

Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tuğçe Açıkgöz hangi dizilerde oynadı?

04 Ocak 2022 17:57
Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tuğçe Açıkgöz hangi dizilerde oynadı?
tuğçe açıkgöz,hadise,kaan yıldırım,aşk,magazin

"Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, hangi projelerde yer aldı?" sorularının cevabı araştırılmaya devam ediyor. Adı Kaan Yıldırım ile anılan Tuğçe Açıkgöz'ün hayatı birçok kişi tarafından merak edildi. İşte, Tuğçe Açıkgöz'ün yaşı, boyu, kariyer geçmişi ve oynadığı diziler...

Tuğçe Açıkgöz'ün kim olduğu ve yaşı araştırılmaya devam ediyor. Hadise'nin ardından adı Tuğçe Açıkgöz ile anılmaya başlayan Kaan Yıldırım'dan herhangi bir açıklama henüz gelmese de, sosyal medyada yapılan açıklamalar iddiaları güçlendirdi. Peki, Sol Yanım dizisi ile tanınan Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? İşte detaylar...

Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tuğçe Açıkgöz hangi dizilerde oynadı?

TUĞÇE AÇIKGÖZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

10 Şubat 1993 yılında Ankara'da dünyaya gelen Tuğçe Açıkgöz, Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk-Genç Eğitim Birimi'nde oyunculuk eğitimi alan Açıkgöz, aynı birimde asistan olarak görev yapmaya devam etmektedir. İlk oyunculuk deneyiminde, 2005 yılında yayınlanan Alaturka filmi ile kariyerine başlayan Açıkgöz, son olarak Leke dizisinde Şirin karakterini canlandırmıştır. Tuğçe Açıkgöz, 1.67 boyunda, 53 kilo, kova burcudur. 

TUĞÇE AÇIKGÖZ'ÜN YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2019 -  Leke (Şirin karakteri) 

2016 - Baba Mirası 

2015 - Yaz'ın Öyküsü (Ekim karakteri)

2014 - Alev 

2011 -  Ağlama Ne Olur 

2007 - Vatan Sağolsun (Elif karakteri) 

2005 - Babam Geri Döndü (Yeşim karakteri) 

2005 - Alaturka (Tuğçe karakteri) 

TUĞÇE AÇIKGÖZ VE KAAN YILDIRIM İDDİALARI

Bilan Özcan'ın iddiasına göre Tuğçe Açıkgöz ve Kaan Yıldırım 2 aydır birlikte ve bu birlikteliği yalnızca en yakınları biliyor. Kaan Yıldırım, Tuğçe Açıkgöz'ün aile dostunun kuzeni olarak bilinirken; "oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aşk yaşıyor" iddialarına henüz cevap vermedi. 

Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tuğçe Açıkgöz hangi dizilerde oynadı?

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Kaan Yıldırım, İngiltere Londra Brunel Üniversitesi Pazarlama bölümünden mezun olduktan sonra Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisiyle başlayan Kaan Yıldırım, ilk çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı "Ulan İstanbul" dizisi ile yapmıştır.

 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan "Adı Mutluluk" dizisinde "Batu Değirmenci" karakterini canlandırmıştır ve 14 Mayıs 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlenmiştir. Sonrasında, 26 Haziran 2019 tarihinde boşanan Yıldırım çifti, sık sık gündeme gelmeye devam etmiştir.

Bir süre Hadise Açıkgöz ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım, sonrasında aşk iddiaları gündeme gelmiştir. 


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...