Tgrt Haber
Spor - Spor
30 Aralık 2023 - 22:26

Manchester City'den kusursuz 3 puan

Premier Lig'in 19. haftasında Manchester City sahasında Sheffield United'ı 2-0 yendi. Mavili beyazlılar zirve ile arasındaki puan farkını 2'ye düşürdü.
Spor - Spor
30 Aralık 2023 - 20:39

Arabistan’da yeni kriz! Yıldız oyuncu antrenmana çıkmadı, ülkeyi terk etti

Sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad’a transfer olan Karim Benzema, iki gündür antrenmanlara çıkmamasının ardından ülkeyi terk etti.
Spor - Spor
30 Aralık 2023 - 19:06

Süper Lig'den Afrika Uluslar Kupası'na gidecek futbolcular

Süper Lig'den de birçok ismin yer alacağı Afrika Uluslar Kupası, 13 Ocak'ta başlayacak. İşte şu ana kadar açıklanan kadrolara göre Süper Lig'den turnuvaya katılacak futbolcular...
Spor - Spor
30 Aralık 2023 - 18:36

Sivasspor'da Teknik Direktör Servet Çetin ile yollar ayrıldı!

Sivasspor’da Servet Çetin dönemi sona erdi. Bugün kulüp yönetimi ile yaptığı toplantıda Çetin'in devam etmek istemediği öğrenildi.
Spor - Spor
30 Aralık 2023 - 18:05

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den Süper Kupa açıklaması: Gereken açıklamayı yaptık

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi İstanbul'a geldi. Havaalanında açıklamalarda bulunan Büyükekşi, "İyi seneler diliyorum. Gereken açıklamaları dün yaptık zaten" dedi.
Spor - Spor
30 Aralık 2023 - 09:35

Suudi Arabistan'dan Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe ve Galatasaray'a suçlama!

Riyad'da oynanması gereken ancak çıkan İstiklal Marşı ve Atatürk krizi nedeniyle iptal edilen Süper Kupa finaline ilişkin Arap yetkililer iki takımımızı suçladı: Anlaşmaya uymadılar!
Spor - Spor
30 Aralık 2023 - 02:21

Merih Demiral Süper Kupa iptali sonrası eleştirenlere ateş püskürdü

Futbol hayatını Suudi Arabistan'da devam ettiren milli oyuncu Merih Demiral, ertelenen Turkcell Süper Kupa maçıyla ilgili hakkında yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
Spor - Spor
30 Aralık 2023 - 00:11

Galatasaray dönüş yolunda! Sarı kırmızılıların İstanbul'a geleceği saat belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı, ertelendi. Galatasaraylı futbolcular kaldıkları otelden ayrıldı.
 - Büyükekşi fenalaştı
30 Aralık 2023 - 00:03

Son dakika! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fenalaştı, ambulans sevk edildi

Son dakika haberi: Suudi Arabistan'da Süper Kupa finalinin iptal olması sonrası TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin rahatsızlık geçirdiği iddia edildi. Ancak Federasyon yetkilileri, otele gelen ambulansın Büyükekşi ile ilgili olmadığını, Büyükekşi'nin sağlık durumunun da iyi olduğunu açıkladı..
Spor - Spor
30 Aralık 2023 - 00:01

Güney Koreli gazeteciden çok konuşulacak Süper Kupa paylaşımı: Suudiler hiç yenilmeyen bir adamı yenebileceklerini zannettiler

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan müsabaka, ileri bir tarihe ertelendi. Karar sonrası Güney Koreli gazeteci Hanshin'den çok konuşulacak bir Atatürk açıklaması geldi. İşte detaylar...
Spor - Spor
29 Aralık 2023 - 23:31

MKE Ankaragücü’nden Süper Kupa Finali için çağrı

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa'da maç iptal oldu. MKE Ankaragücü TFF'ye çağrıda bulundu.
 - TFF'de Büyükekşi dönemi bitiyor!
29 Aralık 2023 - 21:57

Cem Küçük kulis iddiasını verdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin istifasını istedi

Gazeteci Cem Küçük, Süper Kupa'nın iptal olmasının ardından bir kulis bilgisi paylaştı. Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin istifasını istediğini iddia etti.
Spor - Spor
29 Aralık 2023 - 21:36

Beşiktaş'tan TFF'ye Süper Kupa daveti

Beşiktaş Kulübü Süper Kupa finalinin uygun bir tarihte Beşiktaş Tüpraş Stayumu'nda oynanması için takımları ve TFF'yi davet etti.
Spor - Spor
29 Aralık 2023 - 21:27

Jack Grealish'e 1 milyon Sterlin'lik hırsızlık şoku!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Jack Grealish'in evinden 1 milyon sterlin değerinde mücevherat ve saat çalındı.
Spor - Spor
29 Aralık 2023 - 20:32

Fatih Terim ilk transferini yaptı! Limnios, Panathinaikos'ta

Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos, Köln forması giyen Dimitris Limnios'yla 2.5 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.
 - Süper Kupa iptal edildi!
29 Aralık 2023 - 20:15

Son dakika! Kulüpler geri adım atmadı! Süper Kupa iptal edildi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa'nın oynanıp oynanmayacağına yönelik TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yapılan toplantıdan devam kararı çıktığı ifade edilmişti. Son gelen bilgilere göre; Galatasaray ve Fenerbahçe maça çıkmama kararı aldı. Süper Kupa iptal edildi. İşte detaylar...
Spor - Spor
29 Aralık 2023 - 20:09

Fatih Terim: Ben buraya meydan okumaya geldim

Yunanistan'ın Panathinaikos ekibin başına geçen Teknik Direktör Fatih Terim, "Ben buraya meydan okumaya, bir hikaye yazmaya geldim" dedi. Terim, kendi oyun tarzını aşılamaya çalışacağını ve transfer döneminin başlamasıyla ilgili görüşmeler yaptıklarını belirtti.
Spor - Spor
29 Aralık 2023 - 19:23

Trabzonspor'dan Malili oyuncuya 5 milyon Euro'luk teklif

Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Al Ahly forması giyen Malili önlibero oyuncusu Aliou Dieng için kulübüne teklif yaptı
Spor - Spor
29 Aralık 2023 - 16:55

Rahmi Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı ziyaret etti

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'a ziyarette bulunarak başarı diledi.
Spor - Spor
29 Aralık 2023 - 14:34

Fatih Terim, Panathinaikos'a resmi imzayı attı

Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşmaya varan Teknik Direktör Fatih Terim, resmi sözleşmeyi imzaladı.
Başa Dön Sona Git