Tgrt Haber

4 çocuk ebeveynleri tarafından terk edildi! 1 yıl kardeşinin cesediyle yaşadılar

25 Ekim 2021 17:14
4 çocuk ebeveynleri tarafından terk edildi! 1 yıl kardeşinin cesediyle yaşadılar
ABD

ABD'nin Teksas eyaletinde en büyükleri 15 yaşında olan 4 çocuğun ebeveynleri tarafından terk edildiği ortaya çıktı. Bir yıl önce hayatını kaybeden 9 yaşındaki kardeşinin ceset kalıntılarıyla birlikte 3 kardeşin apartmanda yaşadıkları tespit edildi.

ABD’nin Teksas eyaletinin Houston bölgesinde son derece ilginç bir olay yaşandı. 15 yaşındaki bir çocuk polis karakolunu arayarak 1 yıldır en küçük kardeşlerinin ceset kalıntılarıyla birlikte yaşadıklarını söyledi. İddiaya göre, uzun bir zaman önce en büyükleri şu an 15 yaşında olan 4 kardeş ebeveynleri tarafında terk edildi. Bir yılı aşkın 15 yaşındaki çocuk, 10 ve 7 yaşındaki kardeşlerine baktı. Ancak kardeşlerden 9 yaşında olan, bilinmeyen bir nedenle öldü.  

ANNE VE SEVGİLİSİ SORGULANIYOR

Harris ilçe şerifi Ed Gonzalez, gencin ve 10 ve 7 yaşlarındaki diğer iki kardeşin dairede yalnız yaşadığını ve diğer çocuğun iskelet kalıntılarını bulduklarını söyledi. 15 yaşındaki çocuk, Harris ilçe şerifinin ofisini aradı ve yetkililere dokuz yaşındaki erkek kardeşinin bir yıl önce öldüğünü ve cesedin dairenin içinde olduğunu söyledi. 

“Kalıntıların uzun süredir orada olduğu anlaşılıyor” diyen Gonzalez, hayatta kalan çocukların "birbirlerini koruduğunu" ve en yaşlıların diğer küçük kardeşlere baktığını söyledi. Çocukların okula gidip gitmediklerinin bilinmediğini belirten Gonzalez,  küçük çocukları yetersiz beslenmiş göründüklerini ve fiziksel yaralanmaları olduğunu belirtildi. Çocukların üçü de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, çocukların annesi ve erkek arkadaşının daha sonra bulunduğunu söyledi. Anne ve erkek arkadaşı hakkında soruşturma açıldı. 

Komşular, çocukların bu durumunu öğrendiklerinde şok yaşadıklarını ve inanmadıklarını ifade etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...