Tgrt Haber
05 Temmuz 2021 00:44

10 dakikada 76 sosisli sandviç yiyerek dünya rekoru kırdı

ABD'nin New York kentinde düzenlenen sosisli sandviç yeme yarışmasını, 10 dakika içinde 76 sandviç yiyen Joey Chestnut kazandı. Chestnut, bu sayıyla aynı zamanda dünya rekoru kırdı.

10 dakikada 76 sosisli sandviç yiyerek dünya rekoru kırdı
ABD,,YEMEK,,YARIŞMA,,SANDVİÇ,

ABD'nin ünlü yemek yarışmalarından birinde yeni rekor kırıldı. New York'ta her sene 4 Temmuz Bağımsızlık Günü etkinliklerinde organize edilen sosisli sandviç (hot dog) yeme yarışmasını, 10 dakikalık sürede 76 sandviç yiyerek kazanan Joey Chestnut dünya rekoru kırdı.

GEÇEN YILKİ REKORUNU GELİŞTİRDİ

Brooklyn'deki dünyaca ünlü fast food zinciri Nathan's tarafından her sene 4 Temmuz'da Coney Island'da düzenlenen etkinliğe daha evvelki elemeleri geçen yarışmacılar katıldı. Erkekler kategorisinde daha önce de birçok kez şampiyonluk sevinci yaşayan Chestnut, 10 dakikada 76 sosisli sandviç yiyerek 14'üncü defa birinciliğe uzandı. Geçen sene 75 sandviçle şampiyon olan Chestnut, bu yıl sayıyı 76'ya çıkararak rekorunu tazeledi.

10 dakikada 76 sosisli sandviç yiyerek dünya rekoru kırdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...