Tgrt Haber
25 Mart 2022 10:45 - Güncelleme : 25 Mart 2022 13:50

18 yıldır çözülemeyen olayı Youtuberlar aydınlığa kavuşturdu

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Youtuberlar 18 yıldır kayıp olan, öldüğü düşünülen kişinin peşine düştüler ve senelerdir çözülemeyen gizemi aydınlığa kavuşturdular.

18 yıldır çözülemeyen olayı Youtuberlar aydınlığa kavuşturdu

ABD'de yaşayan 'Adventures With Purpose' adlı Youtuber grubu, 18 yıldır kayıp James Amabile gizemini çözdüler. Geçtiğimiz günlerde Pesnsilvanya eyaletindeki Darby deresinde dalış yapan Youtuberlar, kayıp James'a ait olduğu düşünülen bir kişinin cansız bedenine ulaştılar.

4 Aralık 2003'te kaybolan 38 yaşındaki James, çocuklarını almak için SUV model aracıyla beraber yola çıktı fakat bir daha kendisini gören olmadı. Ailesi, James'in diyabet hastası olduğunu ve araç sürerken aniden komaya girmiş olabileceğini söyledi.

Bölgede çalışmalara başlayan Youtuberlar, James'in SUV model aracını, nehrin 7,5 metre derinliğinde buldu. Ardından iki dalgıç, aracın tespit edildiği noktaya dalış gerçekleştirdi. Aracın ön koltuğunda emniyet kemeri takılı sıkışmış bir ceset bulundu.

18 yıldır çözülemeyen olayı Youtuberlar aydınlığa kavuşturdu

PLAKA İHBARLA UYUŞTU

Youtuberlar polisle iletişime geçti, ceset inceleme için adli tıpa yollandı henüz ise kimlik tespiti yapılamadı. Fakat aile cesedin James'a ait olduğunu düşünüyor. Aracın plakası ise 2003'te bildirilen kayıp ihbarıyla uyuşuyor.

James'in kardeşi Stephen ise "Hiçbir şey ümit etmemeye kendimi alıştırmıştım. Fakat çok süre geçmeden ekip orada bir SUV olduğunu buldu" dedi.

Dailymail'in haberine göre, YouTube'da 2 milyon takipçisi olan "Adventures With Purpose" ekibi bugüne dek ülkedeki farklı şehirlerde 20 çözülemeyen vakayı aydınlığa kavuşturdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...