Tgrt Haber

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sanal toplantıları iptal oldu

23 Şubat 2022 11:12 - Güncelleme : 23 Şubat 2022 12:25
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth: gördüğünüz gibi hareket edemiyorum.

Koronavirüse yakalan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in hafif soğuk algınlığı geçirdiği belirtildi. Elizabeth'in sanal toplantılarının iptal olduğu da açıklandı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth: gördüğünüz gibi hareket edemiyorum.

95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ile ilgili yeni gelişmeler gündeme geliyor. Buckingham Sarayı, Kraliçe 2. Elizabeth'in Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuş, Saray'dan yapılan açıklamada, Kraliçe'nin, "soğuk algınlığı şeklinde" hafif belirtiler gösterdiği aktarılmıştı.

SANAL TOPLANTILAR İPTAL

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hafif soğuk algınlığı belirtisi göstermesi nedeniyle sanal toplantılarının iptal edildiği açıklandı. Elizabeth’in zor olmayan hafif çalışmalara katılacağı bildirildi. BBC Kraliyet muhabiri Nicholas Witchell, Kraliçe'nin aşılarının eksiksiz olduğunu söyledi. Saray, 2. Elizabeth'in tıbbi bakım görmeye devam edeceğini ve yürürlükteki kurallara da uyacağını açıkladı.

'HAREKET EDEMİYORUM'

Elizabeth'in 73 yaşındaki oğlu veliaht Prens Charles, geçen hafta, ikinci kez corona virüse yakalanmıştı. Kraliçe'nin, Prens Charles ile testinin pozitif çıkmasından birkaç gün önce görüştüğü açıklanmıştı. Son dönemde sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve doktorların tavsiyesi üzerine baston kullanmaya başlayan Kraliçe son katıldığı etkinlikte sol bacağını işaret ederek "Gördüğünüz gibi hareket edemiyorum" demişti.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sanal toplantıları iptal oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...