Tgrt Haber
15 Ağustos 2015 09:29

3 saat içinde 19 kişi vurularak öldürüldü

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde üç saat içinde 19 kişi vurularak öldürüldü. Polis cinayetler arasında bağlantı olup olmadığını inceliyor.

3 saat içinde 19 kişi vurularak öldürüldü
brezilya cinayet,

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde üç saat içinde 19  kişi vurularak öldürüldü. Sao Paulo Kamu Güvenliği Birimi Başkanı Alexandre de Moraes, basına yaptığı açıklamada, eyaletin Osasco, Barueri ve Itapevi banliyölerinde perşembe  gecesi meydana gelen cinayetlerin birbiriyle bağlantılı olup olmadığının  araştırıldığını belirtti.
Moraes, 15 kişinin Osasco'da, 3 kişinin Barueri'de, 1 kişinin de  Itapevi'de vurularak öldürüldüğünü, ayrıca yaralanan 7 kişinin de tedavi altına  alındığını söyledi.
Moraes, dün geceki cinayetlerin, geçen hafta öldürülen 2 polis  memurunun intikamını almak için işlenmiş olabileceğini belirtti.
Brezilya hükümeti, UNESCO ve Latin Amerika Sosyal Bilimler Enstitüsü, ortak hazırladıkları raporda, 2012 yılında ülkede 42 bin 416 kişinin ateşli  silahlarla öldürüldüğünü açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...