Tgrt Haber
13 Haziran 2022 17:03 - Güncelleme : 13 Haziran 2022 17:28

Sır cinayet çözüldü! 37 yıl fosseptik çukurunda saklamış

İngiltere’de bir çiftçi sevgilisiyle evlenmek için karısını öldürdüğü ve 37 yıl boyunca cesedi fosseptik çukurunda sakladığı ortaya çıktı.

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Daily Mail
Olay foseptik çukurunda çalışma yapılırken ortaya çıktı.
cinayet
Olay foseptik çukurunda çalışma yapılırken ortaya çıktı.

İngiltere bu olayı konuşuyor.  David Venables adlı çiftçinin sevgilisiyle birlikte olmak için eşini öldürdü ve 37 yıl boyunda fosseptik çukurunda sakladı. Venables, Mayıs 1982'de karısı Brenda'yı öldürmekle suçlanıyor. İddiaya göre Venables karısı Kempsey'i öldürdü ve çiftlikteki fosseptik çukurun attıktan sonra polise kayıp başvurusunda bulundu. Polise olay sabahı uyandığını, karısını evde bulamadığını ve bu yüzden depresyonda olduğunu söyledi.

TARLALARA YAYDI

Mahkeme, 89 yaşındaki David Venables'ın Mayıs 1982'de karısı Brenda'yı sevgilisiyle birlikte olmak için öldürdüğünü açıkladı.  Venables'ın 48 yaşındaki karısının onu terk ettiği iddiasını ileri sürerken 37 yıl boyunca çiftlikte yaşadığı kaydedildi.  Mahkemeye göre, tankı periyodik olarak boşalttı ve domuz çiftliklerinden gelen gübrelerle atık maddeleri tarlalara yaydı.

FESOPTİK ÇUKURUNDA ÇALIŞMA ORTAYA ÇIKARDI

Brenda'nın cesedi, Temmuz 2019'da Quaking House Farm'daki fosseptik üzerinde çalışma yapılırken keşfedildi. Worcester mahkemesi, Venables'ın cinayetten önce annesinin yardımcısı Lorraine Styles ile birlikte olduğu bilgisine ulaştı. Savcı Michael Burrows QC şunları iddia etti: “Karısının ayrılmasını istedi. Uzun süredir devam eden ilişkisiyle evlenmek istiyordu. Gözden uzak bir yerde fosseptik çukurunun en iyi saklama yeri olduğunu biliyordu.”

Savcılık 12 Temmuz 2019'da fosseptik boşalttı. Venables, çıkan kemiklerin köpek kalıntıları olabileceğini iddia etti. Yapılan DNA testine göre kalıntıların Brenda Venables'a ait olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...