Tgrt Haber

9 yaşında kaçırılan kızını yıllar sonra Netflix sayesinde buldu

18 May 2023 09:21 - Güncelleme : 18 May 2023 09:45
9 yaşında kaçırılan kızını yıllar sonra Netflix sayesinde buldu
netflix,kayıp

Amerika Birleşik Devletleri'nde 6 yıl önce kaçırılan kız çocuğu Netflix belgeseli sayesinde bulundu. Baba Ryan kızına kavuşacağı için büyük bir mutluluk yaşıyor.

ABD'de 2017 yılında 9 yaşındayken Kayla Unbehaun, Illinois eyaletinin South Elgin kentinde velayetine sahip olmayan annesi tarafından kaçırıldı. Netflix, 'Çözülmeyen Gizemler' isimli bir belgeselde Kayla'ya yer verdi. Netflix'teki belgesel sayesinde 15 yaşındaki kızı bir mağaza sahibi tanıdı. 

Çözülemeyen Gizemler isimli belgeselin "Bir Ebeveyn Tarafından Kaçırılmak" bölümünde işlenen hikaye kasımda yayımlanmış, bölümün sonunda Kayla'nın da aralarında olduğu kaçırılmış çocukların fotoğrafları ekrana gelmişti. Kaçırılan ve Kullanılan Çocuklar Ulusal Merkezi isimli kurum Kayla hakkında birkaç kez arama ilanı yayımlamış ve teknoloji yardımıyla Kayla'nın yaşlandırılmış fotoğraflarını kamuoyuna servis etmişti.

9 yaşında kaçırılan kızını yıllar sonra Netflix sayesinde buldu

NE OLMUŞTU?

Şu anda 15 yaşında olan Kayla'nın babası Ryan Iskerka, velayetini bulundurduğu çocuğunu annesinden almak için evine gitmiş ancak ikiliyi bulamamıştı. Çocuk kaçırmayla suçlanan Heather Unbehaun'un gözaltına alındığı ve suçun gerçekleştiği Illinois eyaletine iade edileceği belirtildi.

Baba Ryan Iskerka, "Kayla yeniden güvenli şekilde eve döneceği için çok mutluyum. Birbirimizi yeniden tanımak ve bu yeni başlangıcın yönünü belirlemek için mahremiyet talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kayla Unbehaun'un polis tarafından koruma altına alındığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...