Tgrt Haber

ABD Başkanı Joe Biden bu sefer Beyaz Saray’ın yolunu şaşırdı: Korumaları 'bu taraftan' diyerek yolu gösterdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
25 Ekim 2022 11:57 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 12:06
biden,abd,beyaz saray

ABD Başkanı Joe Biden bu sefer Beyaz Saray’ın yolunu şaşırdı. Daha önce sık sık ilginç videolar ile gündeme gelen Biden’ın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Yaptığı açıklamalar, gafları ve sahneden bir türlü inememesi ile sıkça gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden bunlara bir yenisini ekledi. Başkanlık ofisi olarak bilinen Oval Ofis’in de içinde bulunduğu Beyaz Saray’ın yolunu şaşıran Biden’a bu sefer çevredekilerin yardım etti.

BAŞ BAHÇIVAN İÇİN KARAAĞAÇ DİKTİ

Beyaz Saray baş bahçıvanı Dale Haney'in, Beyaz Saray'daki bahçıvanlığının 50. yılını kutlamak için bahçeye karaağaç diken Biden, “Beyaz Saray’da en çok sevilen ve saygı duyulan kişilerden biri olduğunu” söyledi.

BIDEN’IN PEŞİNDEN KOŞTU

Fidan dikimi töreninden sonra Joe Biden, Başkanlık ofisine dönmek üzere Beyaz Saray’a gidecekti ancak yolunu şaşırdı. First Lady Jill Biden yaşanan durumu düzeltmek için ‘Bay Haney’ diye seslendiği duyuldu. Bahçıvan apar topar Biden’ın peşinden gitti. Başkan’ın özel korumaları olaya el attı, “Bu taraftan” diyerek yolu gösterdi.

İŞİ ŞAKAYA VURDU

Joe Biden, şaşkınlığını üzerinden atınca işi şakaya vurdu “Ya öteki taraftan gitmek istiyorsam?” diyen Biden'a korumaları "Tabii ki, istediğinizi yapmakta özgürsünüz” cevabı ile karşılık verdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...