Tgrt Haber

ABD Başkanı Joe Biden’ın Noel mesajına tepki: Şeytana benzettiler

26 Aralık 2022 09:53 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 10:05
abd,biden,noel

ABD Başkanı Joe Biden, Noel konuşmasının ardından kimsenin olmadığı yere selam verdiği anlar gündem oldu. Görenlerin şaşkına döndüğü olayda Biden’ın bu tavrından çok, konuşmasında Hz. İsa’yı anmadığı için ‘şeytan’ benzetmelerine maruz kaldı.

Yaptığı gaflar ve tuhaf davranışları ile sık sık gündem olan ABD Başkanı Joe Biden bu görüntülerine bir yenisini ekledi. ABD Başkanı Joe Biden, Noel konuşması sonrasında geri dönerek ilerledi ve boşluğa selam verdi. Biden’ın bu tavrını anlamlandıramayanlar o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüler kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi.

BIDEN’A ŞEYTAN BENZETMESİ

Ancak konuşmalar bununla sınırlı değil. Noel haftası dolayısıyla gerçekleştirdiği konuşmasında ilk eşi Neilia Hunter’ın ölümüne odaklanan Biden, Hz. İsa yerine ‘Tanrı’nın Oğlu’ ifadesini kullandı. Biden’ın bu konuşması gerek Cumhuriyetçi gerek ise Muhafazakar Amerikalıların tepkisine yol açtı. Biden’a ‘şeytan’ benzetmesi yapan ABD’liler sosyal medya hesaplarından bu durumu eleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...