Tgrt Haber
14 Temmuz 2022 09:31 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 09:56

ABD duyurdu: Suriye'de DAEŞ'in elebaşı Mahnal al-Agal'ın öldürüldü

12 Temmuz'da hedef aldığı bölgede yaralanan DAEŞ'in üst düzey elebaşlarından Mahnal al-Agal'ın öldüğünü, ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) açıkladı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
ABD duyurdu: Suriye'de DAEŞ'in elebaşı Mahnal al-Agal'ın öldürüldü
suriye,daeş,abd

ABD, Suriye'de DAEŞ'in elebaşı Mahnal al-Agal'ın öldürüldüğünü duyurdu. CENTCOM'dan yapılan yazılı açıklamada, 12 Temmuz'da Suriye'nin kuzeybatısında düzenlenen ve DAEŞ'in üst düzey elebaşlarından ilk 5 içinde yer alan Maher Al-Agal'ın öldürüldüğü saldırıdan yaralı kurtulan Mahnal al-Agal'ın da öldüğü duyuruldu.

Açıklamada, bahsi geçen DAEŞ'linin yaralandıktan sonra nerede tedavi gördüğü veya nasıl öldüğüne ilişkin detaya yer verilmedi.

CENTCOM, 12 Temmuz'da Suriye'nin kuzeybatısında bir hava saldırısı düzenlediklerini, DAEŞ'in üst düzey elebaşlarından Maher al-Agal'ın öldürüldüğünü ve örgütün diğer bir üst düzey elebaşının da yaralandığını açıklamıştı

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...