Tgrt Haber

ABD Başkanı Biden, ABD’nin İran’ı yendiği maçın ardından kürsüye çıktı: Hey, hey, hey…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
30 Kasım 2022 07:25 - Güncelleme : 30 Kasım 2022 07:33
abd,iran,biden,katar,dünya kupası

2022 Dünya Kupası’da B Grubu’nun son maçında İran ile karşılaşan ABD sahadan 1-0 galip ayrılarak son 16 turuna kaldı. Maçı takip eden ABD Başkanı Biden, galibiyet sonrasında kürsüye çıktı ve kutlama yaptı.

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda grup karşılaşmaları sürüyor. B Grubu’nun son maçında  ABD ile İran karşı karşıya geldi. ABD sahadan 38. dakikada Pulusic’in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. ABD bu sonuçla son 16 turuna kalarak A Grubu lideri  Hollanda’nın  rakibi oldu. Maçın son düdüğü ile birlikte ABD Başkanı Joe Biden bir vatandaşla selfie çektirdiği sırada Beyaz Saray Genel Sekreter Yardımcısı Bruce Reed maçın skoru hakkında telefondan bilgi aldı.

GALİBİYETİ KÜRSÜDEN KUTLADI

"Maç bitti değil mi?" diye telefondan teyit aldıktan sonra Biden'a dönen Reed, "1 - 0 biz kazandık. ABD kazandı." dedi. Galibiyetin ardından kürsüye çıkan Biden “Merhaba, merhaba, ABD, İran'ı 1 - 0 yendi. ABD 1, İran 0. Oyun bitti. Hey, hey, hey" dedi. Tesiste bulunanlar ise Biden'ın sözlerinde sonra sevinç içinde "ABD" diye bağırdı. Biden ise "Aynen öyle, ABD! ABD! Bu büyük bir oyun." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...