Tgrt Haber
25 Temmuz 2022 20:56 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 21:00

ABD’de bir havaalanında silahlı saldırı alarmı: 1 yaralı

ABD’nin Texas eyaletinde bulunan Dallas Love Field Havaalanı’nda bir silahlı saldırı olayı gerçekleşti. Şüphelinin vurularak etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
ABD’de bir havaalanında silahlı saldırı alarmı: 1 yaralı
ABD,Havaalanı

ABD’nin Texas eyaletinde yer alan Dallas Love Field Havaalanı’nda silah seslerinin duyulmasının ardından çok sayıda polis ve ambulans hızla olay yerine gitti.

Havaalanındaki yolcular bulundukları yerlere çökerek yardım beklerken, havaalanının bir kısmı hızla tahliye edildi. Bir görgü tanığı, “Bir grup insan koşuyor ve 'koşun' diye bağırıyordu. Hepimiz hemen siper aldık. Bize gelen bir bilgi yok. Şimdi her şey sakin görünüyor. Kesinlikle herkes için korkutucu bir deneyim oldu” dedi.

HAVAYA ATEŞ ETTİ

Dallas Polis Şefi Eddie Garcia olayın ardından yaptığı açıklamada, şüphelinin kadın olduğunu ve havaalanına girmesinin ardından havaya ateş etmeye başladığını aktararak, bir polis memurunun ise şüpheli kadını vurarak etkisiz hale getirdiğini belirtti. Yaralı olan şüphelinin hastaneye nakledildiğini açıklayan Garcia, havaalanının güvenli olduğunu duyurdu.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...