Tgrt Haber
06 Haziran 2023 08:54 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 09:05

ABD'de düşen özel jetten milyarder iş insanının kızı ve torununun cansız bedenleri çıktı

ABD'nin başkenti Washington'da uçuşa yasak bölgede özel jet düştü. Jette bulunan, hayatını kaybeden kişilerin milyarder iş insanı John Rumpel'in kızı ve torunu olduğu ortaya çıktı.

ABD'de düşen özel jetten milyarder iş insanının kızı ve torununun cansız bedenleri çıktı
abd,uçak,jet

Washington'da düşen özel jetin içinden Florida merkezli Melbourne Inc. şirketinin sahibi John Rumpel'in kızı ve 2 yaşındaki torunun, dadısının ve şirket pilotunun bulunduğu ortaya çıktı. Kuzey Carolina'daki evini ziyaret etmesinin ardından New York'un Long Island bölgesindeki evlerine döndükleri öğrenildi.

Milyarder iş insanı, Melbourne Inc. altındaki Encore Motors şirketine ait olduğu belirlenen jetin düşmesiyle ilgili yetkililerden fazla bilgi alamadığını, ancak uçağın basıncının düşmesi sonucu kazanın gerçekleşmiş olabileceğini belirtti.

Rumpel'in kızı Adina Azarian'ın çalıştığı emlak firması Keller Williams NYC de kazayla ilgili bir taziye mesajı yayımladı.

ABD'de düşen özel jetten milyarder iş insanının kızı ve torununun cansız bedenleri çıktı

Ayrıca ABD medyasında, Floridalı John Rumpel'in ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın başkanlık seçimi kampanyası için kurduğu MAGA'nın büyük bağışçılarından olduğu bilgisi yer aldı.

UÇAĞIN DÜŞÜŞÜ

ABD'nin başkenti Washington D.C'de dün duyulan büyük bir patlama sesi paniğe yol açmış, panik yaşayan vatandaşlar sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışmıştı. Federal Havacılık İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, Tennessee'den Long Island'a gitmek üzere kalkan Cessna tipi uçağın, başkent üzerinde uçuşa yasak bölgeye girdiği, daha sonra Virginia'nın güneybatı bölgesinde dağlık araziye düştüğü bildirilmişti.

Uçağın düştüğü açıklamalarından birkaç saat sonra bölge polisi, kurtarma ekibinin uçağın enkazına ulaştığını, kazada kurtulan olmadığını açıklamıştı.

ABD basınında, söz konusu uçağın telsiz uyarılarına karşılık vermediği, bunun üzerine F-16'ların ses patlamasına neden olan süpersonik hızda acil müdahale yetkisiyle havalandığı bilgisi yer almıştı.

Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulunda Kıdemli Havacılık Kazası Araştırmacısı Adam Gerhardt, düşen uçağın enkazının Delaware eyaletine taşınarak uzun bir incelemeye tabi tutulacağı belirtmişti.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...