Tgrt Haber

ABD'de hakime saldıran sanık için özel tedbir: Hannibal Lecter benzetmesi

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: TGRT Haber
09 Ocak 2024 09:22 - Güncelleme : 09 Ocak 2024 09:31
abd,dava

ABD'de şartlı tahliye talebini reddeden hakime saldıran sanık, ikinci duruşmaya özel tedbirlerle getirildi. Kürsüye atlayarak hakimi ve güvenlik görevlisini yaralayan sanık bu sefer, maske, eldiven ve zincirlerle bağlı olarak duruşmaya katıldı. ABD basını ise maskeli sanığı Kuzularıın Sessizliği filmindeki Hannibal Lecter karakterine benzetti.

ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde şartlı tahliye talebi reddedilen sanık Deobra Redden, hakime saldırdı. Hakim Mary Kay Holthus, 3 sabıkası bulunan Redden'ın şartlı tahliye talebini reddetti. Redden, oturduğu sandalyeden fırlayarak hakimin bulunduğu kürsüye atladı.

Kürsüye çıkan sanık Redden, hakim Kay Holthus'a saldırdı. Hakim Holthus kürsünün altında saklanırken, güvenlik güçleri, Redden'a müdahale ederek hakimden uzaklaştırdı.

HANNİBAL LECTER KARAKTERİNE BENZETİLDİ

Yargıca saldıran Deobra Delone Redden, bu sefer mahkeme salonuna özel tedbirlerle getirildi. Redden'in maske ve eldiven taktığı, kollarının zincirle bağlandığı görüldü.

ABD'de hakime saldıran sanık için özel tedbir: Hannibal Lecter benzetmesi

ABD basınında Redden'in maskesi için Kuzuların Sessizliği filmindeki Hannibal Lecter karakteri benzetmesi yapıldı. 30 yaşındaki Redden'in, beyzbol sopasıyla bir kişiye saldırdığı gerekçesiyle 4 yıla kadar hapis cezası aldığı öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...