Tgrt Haber
19 Ekim 2021 22:36

ABD’de uçak düştü! Enkaza dönen uçaktan herkes sağ çıktı

ABD'nin Texas eyaletinde içinde yolcu ve mürettebat toplamda 21 kişinin bulunduğu uçak, kalkış sırasında çitlere çarptıktan sonra düştü. Kazada can kaybı yaşanmazken, 2 yolcunun yaralandığı belirtildi.

ABD’de uçak düştü! Enkaza dönen uçaktan herkes sağ çıktı
ABD,Uçak,Kaza

ABD’nin Texas eyaletinde yer alankalkış yapan ve içerisinde 21 kişinin bulunduğu yolcu uçağı kalkıl sırasında çitlerek çarparak yakınlarda bulunan boş bir araziye düştü. ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA) tarafından kaza sonrası uçakta büyük bir yangının çıktığı bildirildi.

HERKES SAĞ KURTULDU

Yetkililer, uçakta bulunan 21 kişinin kazanın ardından hızlı ve güvenli bir şekilde tahliye edildiğini, herkesin sağ kurtulduğunu açıkladı. İki kişinin yaralandığını bildiren yetkililer, yolculardan 1’inin sırtından yaralandığını ve tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldığını aktarırken, düşen uçakta çıkan yangının söndürüldüğünü bildirdi.

UÇAK ÖZEL OLARAK KİRALANMIŞ

Uçağın, Boston’da bugün Boston Red Sox ile Houston Astros beyzbol takımları arasında oynanacak olan Amerikan Ligi şampiyonluğu serisinin dördüncü maçına gitmek için kiralandığı bildirildi. ABD Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığını bildirirken, FAA’nın da soruşturmaya destek vereceğini duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...