Tgrt Haber

ABD'den Rusya çıkışı: Yok etme planı yok

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2023 19:53 - Güncelleme : 21 Şubat 2023 21:24
ABD'den Rusya çıkışı: Yok etme planı yok
ABD,Rusya,Biden

Son dakika haberi: ABD Başkanı Joe Biden Ukrayna'ya Rusya saldırıları karşısında yardım göndermeye devam edeceklerini bildirdi. ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklamada, ABD’nin Rusya'yı kontrol etmeye veya yok etmeye çalışmadığını ifade etti.

Resmi ziyaret kapsamında Polonya'nın başkenti Varşova'ya gelen ABD Başkanı Joe Biden, Kraliyet Şatosu'nda vatandaşlara hitap etti. Biden Rusya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Joe Biden yaptığı açıklamada, ABD’nin Rusya'yı kontrol etmeye veya yok etmeye çalışmadığını ifade etti. ABD Başkanı Joe Biden, “Ukrayna asla Rusya için bir zafer olmayacak, asla” dedi.

İNANCIMIZ TAM!

Joe Biden, Ukrayna'ya bu savaşın yüzyılın dörtte üçünde Avrupa'daki en büyük kara savaşı olduğunu vurgulayarak, "Kendi beklentiniz dışında her türlü beklentiye karşı başarılı oluyorsunuz. Galip gelmeye devam edeceğinize olan inancımız tam" değerlendirmesinde bulundu.

Atlantik'ten Pasifik'e, NATO'dan Atlantik'e, Japonya'dan Pasifik'e tüm dünyadan uluslardan oluşan bir koalisyon kurduklarını dile getiren Biden, Ukrayna'ya ekonomik, askeri ve insani destek verdiklerini kaydetti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Büşra 21 Şubat 2023 20:08

Evim yok kaynanamlarda kaliyorum perişanım yardım istiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...