Tgrt Haber
02 Haziran 2022 06:32 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 06:39

ABD’nin Oklahoma eyaletindeki hastaneye silahlı saldırı! 5 kişi hayatını kaybetti

ABD’nin Oklahoma eyaletinin Tulsa şehrinde bir hastane kampüsüne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 4 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken saldırgan polis ekiplerince ölü olarak ele geçirildi.

ABD’nin Oklahoma eyaletindeki hastaneye silahlı saldırı! 5 kişi hayatını kaybetti
abd,hastane,saldırı

Bireysel silahlanmanın tartışıldığı ve son dönemde artan silahlı saldırılara ABD’de yenisi eklendi.  ABD’nin Oklahoma eyaletindeki Tulsa şehrindeki bir hastanede silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıda en az 4 kişi hayatını kaybederken saldırgan ise polis ekiplerince ölü olarak ele geçirildi. Saldırıda ayrıca bazı vatandaşların da yaralandığı ifade edilirken bu yaraların hayati risk taşımadığı ifade edildi.

OLAYDA POLİS YARALANMADI

Tulsa Polis Departmanı Başkan Yardımcısı Eric Dalgleish, polis ekiplerinin olaya kısa sürede müdahale ettiğini ve şüpheli ile hemen temasa geçildiğini söyledi. Dalgleish ayrıca hiçbir polis memurunun olayda yaralanmadığını ifade etti. Tulsa Belediye Başkanı GT Bynum, "Bu şiddet eylemine cevap vermekte tereddüt etmeyen" polis ekipleri için "derin şükranlarını" dile getirdi.

 

Kaynak: CNN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...