Tgrt Haber
18 Ağustos 2014 22:47

Abu Dabi'de Ebola paniği

18 Ağustos 2014 Kanser hastası Nijeryalı bir kadın dün Abu Dabi Uluslararası Havaalanında transfer yaparken aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Abu Dabi'de Ebola paniği
abu dabi, ebola, panik,

Bazı belirtiler uyarınca kadının daha önce ebola virüsüne kapılmış olduğundan şüpheleniliyor. Abu Dabi Sağlık Genel Müdürlüğü tarafından dün yapılan açıklamaya göre, kansere hastası 35 yaşındaki kadın tedavi görmek için Hindistan'a gidecekti. Havaalanında gümrük kontrol işlemlerini beklerken kadının durumu aniden kötüleşti, doktorların müdahalesine rağmen Nijeryalı kadın kurtarılamadı. Sağlık ekipleri, ölen kadındaki bazı belirtilerin ebola virüsüne işaret ettiğini belirtiyor. Dünya Sağlık Örgütü'nün salgın hastalıklara müdahale standartları uyarınca, sağlık ekipleri Nijeryalı kadına karşı tüm önleyici tedbirleri aldı. Kadının eşi ve 5 sağlık çalışanın da içinde bulunduğu, kadınla temasta bulanmış olan tüm kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildiriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...