Tgrt Haber
22 Temmuz 2022 16:10 - Güncelleme : 22 Temmuz 2022 16:33

Son dakika! Bakan Akar ile Rus Savunma Bakanı Şoygu görüştü! Acil ateşkes çağrısı

Son dakika... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu İstanbul'da bir araya geldi. İkili 'tahıl koridoru' konusunu ele alırken Bakan Akar, Ukrayna için acil ateşkes çağırısını yineledi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
Son dakika! Bakan Akar ile Rus Savunma Bakanı Şoygu görüştü! Acil ateşkes çağrısı
rusya,ukrayna,tahıl,hulusi akar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin gayretleriyle ortaya çıkan tahıl sevkiyatına yönelik mutabakatın imza töreni için, İstanbul’a gelen Rus mevkidaşı Şoygu ile Kalender Kasrı’nda bir araya geldi.

İkili ve bölgesel savunma, güvenlik konularının ele alındığı toplantıda, Bakan Akar tarafından Ukrayna’da acil ateşkese olan ihtiyaç bir kez daha vurgulandı, tahıl ve gıda malzemelerinin denizden emniyetle sevkine yönelik çalışmalara katkılarından dolayı Şoygu’ya teşekkür edildi.

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada da “Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Türk mevkidaşı Hulusi Akar ile bir görüşme gerçekleştirdi ve görüşmede Karadeniz bölgesi, Ukrayna ve başta Suriye olmak üzere Ortadoğu’daki mevcut durum ele alındı” denildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...