Tgrt Haber

Son dakika! Afganistan'da camiye bombalı saldırı: Çok sayıda yaralı var

12 Kasım 2021 13:17
Son dakika! Afganistan'da camiye bombalı saldırı: Çok sayıda yaralı var
afganistan,cami,saldırı,bombalı saldırı

Son dakika haberi: Afganistan'da Nangarhar vilayetinde bir camide patlama meydana geldi. İlk bilgilere göre, aralarında cami imamının da bulunduğu 15 kişi yaralanırken 3'ünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Afganistan'da cuma namazı vaktinde bir camiye bombalı saldırı gerçekleşti. Saldırıda en az 15 kişinin yaralandığı öğrenildi. Henüz saldırıyı üstlenen kimse olmazken Taliban yönetimine geçen Afganistan'da sıklıkla saldırı düzenlendiği biliniyor.

Alınan bilgiye göre, patlama Nangarhar vilayetindeki bir camide meydana geldi.

3'Ü AĞIR 15 YARALI

Reuters'in haberine göre, patlamada ilk belirlemelere göre aralarında cami imamının da bulunduğu en az 15 kişi yaralandı. Yaralılardan üçünün durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Son dakika! Afganistan'da camiye bombalı saldırı: Çok sayıda yaralı var
Patlamadan sonra çekildiği belirtilen görüntüler

PATLAYICILAR İNFİLAK ETTİRİLDİ

Atal Shinwari isimli bir görgü tanığı, caminin iç kısmında bulunan patlayıcıların öğle saatlerinde infilak ettiğini söyledi. Saldırının sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...