Tgrt Haber
23 Mart 2023 14:55 - Güncelleme : 23 Mart 2023 15:04

Afrika ülkesi Bayraktar TB2'lerle operasyona başladı! Üsse saldıranlara karşı misilleme görüntüleri

Türkiye'den İHA/SİHA satın alan ülkeler teröristlere karşı aktif operasyonlar gerçekleştiriyor. Özellikle Bayraktar TB2 Ukrayna'nın savunmasında da kullanılıyor. Batı Afrika ülkesi Burkina Faso üsse yapılan saldırıdan sonra Bayraktar TB2'lerle teröristlere cevap verdi. Saldırı anına ilişkin görüntüleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: osintturk
Burkina Faso,terör,Bayraktar TB2

Rusya-Ukrayna savaşında sahada etkin güç olarak kullanılan Bayraktar TB2 bu kez başka bir bölgede terör operasyonlarında kullanıldı. Batı Afrika ülkesi Burkina Faso Hava Kuvvetleri’ne ait Bayraktar TB2, Tougan’daki Burkina Faso Ulusal Polis Üssü’ne saldırı yapan teröristlere karşı kullanıldı.

Yapılan hava saldırısında çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Saldırı anına ilişkin görüntüler paylaşıldı.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Birkaç terörist ve araç kaybına sebep olan bu Bayraktar TB2 saldırısı “Bölgede operasyonlara devam ediliyor…” denilerek Burkina Faso ordusu tarafından paylaşıldı.

Kaynak: osintturk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...