Tgrt Haber
20 May 2022 17:10 - Güncelleme : 20 May 2022 17:18

Alman polisinden gurbetçi aileye kan donduran işkence: Oyuncak silah hayatına mal oluyordu

Almanya’da Erhan Küçük isimli bir gurbetçi vatandaş, 9 yaşındaki yeğenine aldığı oyuncak silah nedeniyle dehşeti yaşadı. Alman polisi tarafından evi basılan ve dakikalarca darp edilen Küçük, hastanelik oldu.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
Alman polisinden gurbetçi aileye kan donduran işkence: Oyuncak silah hayatına mal oluyordu
almanya,polis,şiddet

Almanya’nın Köln kentinde yaşayan Erhan Küçük isimli bir gurbetçi, 9 yaşındaki yeğenine oyuncak silah alınca Alman polisinin radarına girdi. Özel Harekat polisleri tarafından evi basılan, dakikalarca darp edilen ve silah doğrultulan Küçük hastanelik oldu. Yalnızca kendisine değil ailesine de insanlık dışı muamele yapılan Küçük, köpeklerle yapılan baskının ardından görme ve konuşma bozukluğu yaşadı.

İHBAR ÜZERİNE EVİNİ BASTILAR

Almanya'nın Köln kentinde yaşayan Küçük ailesinin üyesi, Alman vatandaşlığına sahip Erhan Küçük, kendisiyle aynı binada oturan 9 yaşındaki yeğenine doğum günü hediyesi olarak oyuncak silah aldı. 45 yaşındaki Küçük, bu oyuncak sebebiyle neredeyse canından oluyordu. Geçtiğimiz pazar günü ihbar üzerine eve giren Alman Özel Harekat polisleri Türk kökenli Alman vatandaşı Küçük'ü dakikalarca darp etti.

Alman polisinden gurbetçi aileye kan donduran işkence: Oyuncak silah hayatına mal oluyordu

BURNU KIRILDI

Polis şiddeti sonrası burnu kırılan Küçük'ün görme kaybı yaşadığı ve konuşmada güçlük çekmeye başladığı öğrenildi. Yaşadıkları dehşet anlarıı anlatan Türk aile, köpeklerle eve giren 15 polisin şiddet uyguladıktan sonra kendileri ile alay ettiklerini dile getirdi. Öte yandan polisleri Küçük'ün eşini de hedef aldı. 27 yaşındaki Büşra Küçük'e evde kaldıkları süre boyunca yakın mesafeden silah doğrulttuğu öğrenildi.

BAŞÖRTÜ TAKMASINA DAHİ İZİN VERİLMEDİ

Sabah’ın TRT Haber'e dayandırdığı iddiaya göre, baskın sırasında ev kıyafetleri giyinen genç kadının başörtüsü dahi takmasına izin verilmediği ifade edildi. Türk aile, şiddet kullanan polisler hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Almanya'da son 30 yılda 200'den fazla kişi polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybetti.

Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...