Tgrt Haber

Almanya'da ırkçı saldırı: Kadını saçından ateşe verdi!

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 Haziran 2022 16:21 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 16:34
Almanya'da ırkçı saldırı: Kadını saçından ateşe verdi!
almanya,saldırı

Almanya'da ırkçı saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak kimliği belirsiz bir kişi, 22 yaşındaki yabancı kökenli bir kadının saçını yaktı, kadın ağır yaralandı.

Geçtiğimiz haftalarda Almanya'da bir camiye boyalı saldırı düzenlenmesinin ardından ülkedeki ırkçı eylemler aralıksız olarak devam ediyor. Son olarak Frankfurt'ta kimliği belirlenemeyen 50 yaşlarında olduğu düşünülen bir erkek, Paunheim semtinde 22 yaşındaki yabancı kökenli bir kadının saçını ateşe verdi. Franfurk polisinin yaptığı açıklamaya göre, saçından ateşe verilen kadın ciddi şekilde yaralandı, hastanede tedavisi sürüyor.

Saldırganın yaralanan genç kadına "ülkeyi terk et" diye bağırdığı aktarılan açıklamada, saldırganın daha sonra olay yerinden kaçtığı kaydedildi. Polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...