Tgrt Haber

Araba çarpan kadın yerden kalkıp sebze seçmeye devam etti

16 Ekim 2021 08:57
Araba çarpan kadın yerden kalkıp sebze seçmeye devam etti
israil,,alışveriş,,araba,,trafik kazası,

İsrail'de bir araç aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenardaki manavda alışveriş yapan bir kadına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle düşen kadın, kısa sürede toparlanıp yerden kalkarak hiçbir şey olmamış gibi alışverişine devam etti. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

İsrail'de aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkan aracın çarptığı kadın, yerden kalkıp hiçbir şey olmamış gibi alışveriş yapmaya devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan olay sosyal medyada viral oldu.

İsrail’in başkenti Tel Aviv’in güneyindeki Bat Yam'da yaşanan olay,birçok insan tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan bir araç manava dalarak, o sırada manavda bulunan bir kadına hafifçe çarptı.

Kadın, çarpmanın şiddetiyle yere düşmesine rağmen ayağa kalkıp hiçbir şey olmamış gibi alışverişe devam etti. Söz konusu olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

YERDEN KALKIP SEBZE SEÇMEYE DEVAM ETTİ

Görüntülerde, sebze ve meyvelere bakan kadının aracın çarpmasının etkisiyle yere düştüğü fakat daha sonra kaza hiç yaşanmamışçasına sebze seçmeye devam ettiği görüldü. Söz konusu olayın görüntüleri sosyal medyada yayıldı.

Öte yandan, kazada başka herhangi bir yaralanma bildirilmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...