Tgrt Haber
05 Ocak 2022 16:57

Arkadaşıyla şakalaşırken kafası yürüyen merdivene sıkıştı

Endonezya'daki bir AVM'nin yürüyen merdiveninde arkadaşıyla şakalaşan bir kişinin kafası yürüyen merdivene sıkıştı.

Arkadaşıyla şakalaşırken kafası yürüyen merdivene sıkıştı
endonezya,avm,merdiven

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki bir AVM'de ilginç bir olay meydana geldi. AVM'de çalışan Rizki adlı kişi, yürüyen merdivende alt kattaki arkadaşıyla şakalaşmaya başladı. Bu esnada arkadaşıyla şakalaştığı sırada Rizki'nin başı, yürüyen merdivenin trabzanıyla duvar arasına sıkıştı.

Durumu fark edenler hemen yürüyen merdivenleri durdurdu. Rizki'nin başını çıkarmak için çevredekiler el birliği etti ve uzun süren gayretler sonucunda Rizki kurtarıldı.

Arkadaşıyla şakalaşırken kafası yürüyen merdivene sıkıştı

Alışveriş merkezi yetkilisi Jessica Melissa, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Mağdur, AVM'deki bir mağazanın çalışanı. Olay olduğu esnada birinci kattan ikinci kata çıkmaya çalışıyordu. Mağdur aşağıya baktığı sırada başı yürüyen merdivenin trabzanı ile duvar arasına sıkıştı.''

 

Rizki'nin olayın ardından sağlık kontrolünden geçtiğini belirten Melissa, ciddi bir yaralanmanın bulunmadığını yalnızca başı ve omuzlarında hafif sıyrıkların oluştuğunu kaydetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...