Tgrt Haber
27 Haziran 2021 23:57

Bangladeş'te şiddetli patlama! Ölü ve yaralılar var

Güney Asya ülkesi Bangladeş'in başkenti Dakka'da bir binada şiddetli paylama oldu. Patlama sonucu ilk tespitlere göre en az 7 kişi yaşamını yitirdi, 50'den fazla kişi de yaralandı.

Bangladeş'te şiddetli patlama! Ölü ve yaralılar var
bangladeş,patlama

Bangladeş şiddetli bir patlamayla sarsıldı. Başkent Dakka’daki bir binanın zemin katında yaşanan patlamada, ilk belirlemelere göre en az 7 kişi can verdi, 50’yi aşkın kişi ise yaralandı.

Moghbazar bölgesindeki işlek bir caddede üzerinde bulunan üç katlı bir binanın zemin katında patlama meydana geldi. Geç saatlerde meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre en az 7 kişinin hayatını kaybettiği, 50'den fazla kişinin ise yaralandığı aktarıldı. 

Bangladeş'te şiddetli patlama! Ölü ve yaralılar var

EVLER VE ARAÇLAR DA HASAR GÖRDÜ

Olay yerini ziyaret eden Dakka Polis Komiseri Shafiqul Islam, "Şu ana kadar olayda 7 kişinin öldüğü ve 50 kişinin hastanelere kaldırıldığı bilgisine sahibiz" dedi. Patlama sebebiyle binanın çevresinde yer alan 7 bina ve 3 otobüsün hasar gördüğü ifade edildi. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...