Tgrt Haber
28 Ağustos 2021 00:34

Bangladeş'te yolcu gemisi ve tekne çarpıştı: 21 ölü

Bangladeş'te bir yolcu gemisi ile tekne çarpıştı. Kaza sonrası can pazarının yaşandığı olayda 2'si çocuk olmak üzere 21 kişi hayatını kaybetti.

Bangladeş'te yolcu gemisi ve tekne çarpıştı: 21 ölü
Bangladeş,,Kaza,,Gemi,

Bangladeş'in başkenti Dakka'nın yaklaşık 109 kilometre doğusundaki Brahmanbaria bölgesinde bir yolcu gemisi ve tekne çarpıştı. Yerel yetkililer, gemide 100’den fazla kişinin bulunduğunu, teknede ise kum taşındığını belirterek, olayda 9’u kadın ve 2’si çocuk olmak üzere toplam 21 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

50'DEN FAZLA KİŞİ KAYIP!

Can kaybının artmasından endişelendiklerini ifade eden yetkililer, 50’den fazla kişinin kayıp olduğunu aktardı. İtfaiye Sözcüsü Taufiqul Islam da dalgıçların bölgede kayıpları aramaya devam ettiğini açıkladı. Öte yandan, Bangladeş'te Nisan ve Mayıs aylarında meydana gelen 2 farklı gemi kazasında toplam 64 kişi ölmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...