Tgrt Haber

Banka soygunu girişimine ilginç ket! Hırsıza sarılarak dışarı çıkardı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: ABC News
29 May 2023 10:13 - Güncelleme : 29 May 2023 10:36
Banka soygunu girişimine ilginç ket! Hırsıza sarılarak dışarı çıkardı
abd,soygun,hırsız,banka

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde banka soygunu esnasında bir hırsızı, banka müşterisi sarılarak durdurdu ve bankadan çıkardı.

ABD Kaliforniya'da bulunan Woodland kasabasında geçtiğimiz günlerde bir banka soygunu girişimi oldukça ilginç bir yöntemle önlendi. Michael Armus, West Bankası'nda işlem yaparken içeri bir hırsız girdi. Adının Eduardo Placensia olduğu öğrenilen hırsız, banka veznedarına not uzatarak, kasadaki paraları istedi ve üzerinde patlayıcı olduğunu söyledi. 

O anlarda bankada yan veznede duran 69 yaşındaki Michael Armus ise hırsızı sesinden tanıdığını ve eski komşusu olduğunu fark etti. Armus, 42 yaşındaki hırsızın yanına gidip onunla konuşmaya başladı. Armus, o anda banka soygununu yapan eski komşusuna sorunun ne olduğunu, işten mi atıldığını sordu. Üzerinde patlayıcı olduğunu söyleyen hırsız ise ''Burada kasabada benim için hiçbir şey yok. Sadece hapse girmek istiyorum' yanıtını verdi" dedi.

Banka soygunu girişimine ilginç ket! Hırsıza sarılarak dışarı çıkardı

SARILARAK DIŞARI ÇIKARDI

Bu konuşmanın ardından hırsıza sarılan Armus, onu dışarı çıkardı. ABC News'in haberine göre, hırsız ise o anlarda ağlamaya başladı.

Polis, olay yerine giden memurların Placensia'yı gözaltına aldığını belirtirken, hırsızın üzerinde patlayıcı ya da tabanca bulunmadığını da paylaştı. 

Kaynak: ABC News
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...