Tgrt Haber
09 Aralık 2021 11:57

Bill Gates'ten Omicron varyantı açıklaması: Pandemi için kritik tarihi duyurdu

Ünlü Milyarder Bill Gates'ten Omicron varyantı ile ilgili açıklama geldi. Gates pandeminin akut aşamasının 2022’de biteceğini açıkladı.

Bill Gates'ten Omicron varyantı açıklaması: Pandemi için kritik tarihi duyurdu
sağlık,,pandemi,,dünya,,omicron,,koronavirüs,,kovid 19,

2019'un son günlerinde hayatımıza giren, çeyrek milyardan fazla insana bulaşan koronavirüs, son dönemde Güney Afrika'da ortaya çıkarak dünyayı alarma geçiren son varyant Omicron ile gündemdeki yerini koruyor.Kısa sürede dünyanın bir numaralı ortak gündemi haline gelen yeni varyant ile ilgili araştırmalar sürerken Bill Gates'ten konu ile ilgili flaş açıklamalar geldi.

'GatesNotes' isimli blogunda yeni bir yazı yayınlayan Gates, Omicron'un endişe oluşturmasının normal olduğunun altını çizerek salgındaki son durumumuza dair fikirlerini açıkladı. 'Dünya, potansiyel olarak daha tehlikeli varyantlarla mücadele etmeye, şimdiye kadar pandeminin diğer herhangi bir noktasında olduğundan daha hazır durumda' diyen Gates sözlerine şöyle devam etti: 'Gerekirse güncel aşılar oluşturmak için çok daha iyi bir konumdayız.'

PANDEMİ İÇİN TARİH VERDİ

Dünyayı Kovid-19 benzeri bir salgına karşı uyaran ve haklı çıkan Bill Gates'ten flaş bir Omicron çıkışı geldi. Gates dünyanın merakla beklediği kritik tarihi de açıkladı. Ünlü milyarder varyantın tam olarak anlaşılabilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek dünyayı umutlandıran ifadeler kullandı.Delta varyantı nedeniyle pandeminin tahmin ettiğinden uzun sürdüğünü belirten Gates pandemi için yeni bir tarih verdi., 'Başka bir tahminde bulunmak aptalca olabilir, ancak pandeminin akut aşamasının 2022'de bir süre sonra sona ereceğini düşünüyorum' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...