Tgrt Haber
23 Ağustos 2021 10:33

Bir yaşındaki bebek kurt ve ayıların bulunduğu ormanda 3 gün kaldı

Rusya'da kaybolan bir yaşındaki bebek, kurtların ve ayıların bulunduğu ormanda 3 gün boyunca kaldı, sağ olarak bulundu.

Bir yaşındaki bebek kurt ve ayıların bulunduğu ormanda 3 gün kaldı
rusya,,kayıp,,bebek,

Rusya'da kaybolan bir bebek, Smolenski bölgesini ayağa kaldırdı. Geçtiğimiz hafta evin behçesinde oynarken yakınlıktaki ormana girdi ve ailesinin tüm çabalarına rağmen bulunamayınca özel bir ekip kuruldu. Yerel halktan da yaklaşık 500 kişi kayıp bebek Lyuda Kuzina'yı arama çalışmalarına katıldı.

Kurt, ayı gibi yırtıcı hayvanların bulunduğu ormana farklı farklı noktalardan giriş yapan arama kurtarma yetkilileri ve gönüllüler 3 gün boyunca bebeği bulmak için uğraştı. Ekipler tam umudunu kaybetmişken ormandan gelen cılız ve kısık bir ses umutları yeniden yeşertti ve arama çalışmaları devam etti.

Bir yaşındaki bebek kurt ve ayıların bulunduğu ormanda 3 gün kaldı

Mirror'ın haberine göre, ekipteki bir kişinin duyduğu cılız ses sayesinde kayıp bebek Lyuda Kuzina ormanın derinliklerinde bulundu. Arama kurtarma çalışmalarına katılan yetkililerden biri, Kuzina bebeği bulduğunda oldukça güçsüz bir halde olduğunu şu sözlerle anlattı:

''Epey güçsüzdü, böcekler her yerini ısırmıştı fakat en önemlisi hâlâ hayattaydı. Herkes ağladı, arama kurtarmada deneyimli kişiler ya da ilk defa gönüllü olanlar, bölge sakinleri, kısacası herkes gözyaşlarına boğuldu.''

Rusya Çocuk Hakları Ombudsmanı Anna Kuznetsova, bir yaşındaki bebeğin bölgedeki çocuk hastanesinde tedaviye alındığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...