Tgrt Haber
10 May 2022 18:16 - Güncelleme : 10 May 2022 18:38

Bolivya'da dehşete düşüren görüntüler! Üniversitede izdiham çıktı: 4 ölü, 70 yaralı

Bolivya’da bir üniversitenin spor salonunda izdiham çıktı. Görüntülerin dehşete düşürdüğü olayda, 4 kişi hayatını kaybetti. Çıkan izdihamda 70 kişinin de ezilerek yaralandığı aktarıldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Üniversite,Bolivya,İzdiham

Bloviya’nın Potosi kentinde bulunan Tomas Frias Üniversitesi'nden gelen görüntüler dehşete düşürdü. Üniversitede öğrenci seçimleri konseyi için yüzlerce kişi kapalı spor salonuna doluştu.

Yüzlerce kişinin toplandığı alanda henüz belirlenemeyen bir nedenden tartışma çıktı. Olay sırasından öğrencilerin bulunduğu bölgeye göz yaşartıcı gaz bombası atıldı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Spor salonu saniyeler içinde duman atlında kalırken yüzlerce kişi bir anda kaçmaya başladı. O sırada çıkan izdihamda 4 kişi hayatını kaybederken, 70 kişi ise yaralandı.

“BİRÇOK ÖĞRENCİ EZİLDİ”

Tomas Frias Üniversitesi Rektörü Pedro Lopez, öğrencilerin yeni öğrenci topluluklarının başkanlarını seçmek için bir araya geldiklerini söyledi. Lopez, “Göz yaşartıcı gaz bombası atıldı. Çıkan izdihamda birçok öğrenci ezildi.” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...