Tgrt Haber
01 Ağustos 2022 12:02 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 12:24

Borcu yüzünden evini satarken milyoner olduğunu öğrendi! WhatsApp mesajı hayatını değiştirdi

Hindistan'da yaşayan Muhammed Bava, borçlarını ödemek için evini satacağı sırada milyoner olduğunu öğrendi. Satışa birkaç saat kala Bava'ya gelen mesaj hayatını değiştirdi.

Borcu yüzünden evini satarken milyoner olduğunu öğrendi! WhatsApp mesajı hayatını değiştirdi
hindistan,piyango

Hindistan Kerala'nın Kasargod bölgesinde yaşayan Muhammed Bava, müteahhit olarak çalışıyordu fakat son yıllarda işleri bir hayli bozuldu. Covid-19 pandemisinin de etkisiyle Bava'nın işleri durma noktasına geldi. İş bulmakta zorlanan Bava, kredi çekerek ailesini geçindirmeye çalıştı. Borçları, 5 milyon rupiye yani yaklaşık 1 milyon 125 bin TL'ye dayandı. 

Muhammed Bava, en sonunda çözümü evini satmakta buldu. Bava, 10 milyon rupi yani yaklaşık 2 milyon 250 bin TL'ye evini satışa çıkardı. Bir alıcıyla anlaşan Bava, yerel saatle 17.30'da satışı gerçekleştimek üzere anlaştı. Fakat 15.30'da arkadaşı Ganeş'ten gelen mesajla hayatı değişti. Ganeş, piyango sonuçlarını WhatsApp'tan yollayıp, ''Kurtuldun'' yazdı.

Borcu yüzünden evini satarken milyoner olduğunu öğrendi! WhatsApp mesajı hayatını değiştirdi

Bir ihtimal borçlarını ödemek umuduyla bir yıldır piyango oynayan talihli, sonuçları kontrol edince 10 milyon rupi kazandığını öğrendi. Vergiler çıkarılınca ise müteahhitin eline 6,3 milyon rupi yani yaklaşık 1 milyon 500 bin TL geçecek.

Bava, alacaklılar kapısını çalmayı bıraktığı için mutlu olduğunu söyledi:

''Sonunda borçlarımı ödeyecek param olduğu öğrenilince ortalık sakinleşti.''

Talihli borcunu ödedikten sonra kalan parayla arkadaşı Ganeş'in ev almasına yardım etmek ve maddi durumu kötü kişilere yardım etmek istediğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...