Tgrt Haber

Brezilya lideri Bolsonaro, kendisine 'korkak' diyen fenomene saldırdı: O anlar kamerada

19 Ağustos 2022 15:35 - Güncelleme : 19 Ağustos 2022 16:53
brezilya,jair bolsonaro

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, başkent Brasilia'daki evinin önündeki kalabalıkla selamlaşırken kendisine ''Korkak, serseri'' diye bağıran sosyal medya fenomeninin kolunu tutup telefonunu elinden almaya çalıştı. Bolsonaro'nun o anları bir başka vatandaş tarafından kayda alındı.

Zaman zaman yaptıklarıyla ve ülkesinde yolsuzlukla anılan Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, dün devlet başkanlığı sarayı önünde bir sosyal medya fenomeniyle ilginç zamanlar yaşadı. Bolsonaro, başkent Brasilia'daki evi önünde kalabalıkla selamlaşırken, sosyal medya fenomeni olan Wilker Leão Brezilya liderine "korkak" ve "serseri" diye bağırarak o anları telefonuyla kaydetti. Bunun üzerine arabasından inen Bolsonaro, influencer'ın yanına giderek telefonunu elinden almaya çalıştı.

Brezilya lideri Bolsonaro, kendisine 'korkak' diyen fenomene saldırdı: O anlar kamerada

Leão'nun kolunu sertçe tutan ve tişörtünü çekiştiren Brezilya lideri, adamla kısa süreli bir arbede yaşadı. Eski bir asker olduğu belirtilen Leão bağırarak Brezilya liderinin elinden kurtulmaya çalışırken korumalar da sosyal medya fenomenini çekerek uzaklaştırdı.

Bu arada Bolsonaro da destekçilerine "Bunu çekmeyin. Protesto hakkı var ama saygısızlık etti" diye seslendi. Güvenlik birkaç dakika sonra Leão'yu yeniden Brezilya liderinin yanına götürdü, Bolsonaro da "Şimdi istediğin kadar konuşabiliriz" diyerek adamla bir süre siyasi gelişmeler üzerine sohbet etti, sonra da arabasına binip uzaklaştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...