Tgrt Haber
10 Kasım 2022 11:20 - Güncelleme : 10 Kasım 2022 11:52

Uzmanlar bile şaşkınlık yaşadı! Burma pitonun midesinden dev timsah böyle çıkarıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletindeki yılan uzmanları, çektikleri video ile herkesin ağzını açık bıraktı. Videoda, metrelerce uzunluktaki dev pitonun midesinden koca bir timsah çıktığı görüldü.

piton,timsah,abd

Dünyanın en zehirli hayvanlarından biri olan pitonların burma türü zehirlerinin yanı sıra yutma ve boğma güçleriyle ön plana çıkarken sosyal medyada yayılan bir görüntü herkesin ağzını açık bıraktı. Genellikle metrelerce uzunluğa sahip ve kilolarca ağırlıkta olan burma pitonlar, insandan hayvana her canlıyı ağırlığı ve uzunluğu fark etmeden yutabiliyor. Sosyal medyada yayılan videoda bu gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

ABD'nin Florida eyaletinde çalışmalar gerçekleştiren yılan uzmanları, merkezlerine getirilen ve kocaman bir şey yuttuğu anlaşılan dev bir burma piton üzerinde incemeler yaptılar. Karnında büyük bir şişlik bulunan yılanın midesini açan uzmanlar, koca bir timsaha ulaştılar.

Uzmanlar bile şaşkınlık yaşadı! Burma pitonun midesinden dev timsah böyle çıkarıldı

Burma pitonunun midesini açmaya karar veren araştırmacılar, o anları kayda aldılar ve yılanın midesinden koca bir timsah çıktı. Uzmanlar, zaten piton yılanının midesinden büyük bir şeyin çıkacağını bilmelerine rağmen bunu beklemediklerini ifade ettiler. Bu denli büyük bir timsahı gören uzmanlar, onlar için de sürpriz olduğunu söylediler. 

Uzmanlar bile şaşkınlık yaşadı! Burma pitonun midesinden dev timsah böyle çıkarıldı

Uzmanların yılanın midesini açıp, timsahı çıkardıkları anın videosu ise sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlendi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...