Tgrt Haber
02 Nisan 2022 14:34 - Güncelleme : 02 Nisan 2022 14:48

Dev balıkla dakikalarca boğuştu: Dinozor sandım ben onu

Kanada'da nehirde balık tutan bir kişi, oltasına takılan 2,5 metrelik dev balıkla dakikalarca boğuştu. İlk başta dinozor sandığını söyleyen balıkçı, şaşkınlığını anlattı.

Dev balıkla dakikalarca boğuştu: Dinozor sandım ben onu

Kanada'da yer alan British Columbia'daki Fraser Nehri'ne balık tutmaya giden Braeden Rouse, şaşırtıcı bir durumla karşı karşıya kaldı. Balık tuttuğu anlarda kendisini hem heyecanlı hem de korku dolu bir maceranın içinde bulduğunu söyleyen Rouse, 2,5 metrelik dev balıkla dakikalarca boğuştu.

Rouse, nehirde balık tutmaya çalışırken, oltasına 2,5 metre boyunda dev bir balık takıldı. Balığı bırakmayan Rouse, kanosuna atladı ve karaya çıkana kadar 25 dakika boyunca dev balıkla savaştığını söyledi.

Dev balıkla dakikalarca boğuştu: Dinozor sandım ben onu

''İLK BAKIŞTA DİNOZOR ZANNETTİM''

Balığı en sonunda karaya çıkarmayı başaran Rouse, yaşadıklarını ise şu sözlerle anlattı:

"Büyük olduğunu biliyordum. Hareket etmeye başlar başlamaz, 'Tamam, kanoma atlamam gerekiyor' dedim. Beni akıntıya doğru çekmeye başladı ki bu ilginç. Onunla nehirde yaklaşık 25 dakika mücadele ettim ve sonunda balığı yordum.''

''Şahsen herhangi bir video veya fotoğrafta olduğundan çok daha büyüktü; sadece kafasının boyutu, benimkinin iki katıydı. İlk bakışta ben onu dinozor zannettim. Sinir bozucuydu ama heyecan vericiydi.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...