Tgrt Haber

Dev piton sahibinin aracından kaçtı! Şehirde tedirgin günler

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Nisan 2022 10:43 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 10:54
Dev piton sahibinin aracından kaçtı! Şehirde tedirgin günler

Japonya'nın Okayama eyaletinde 2 metre uzunluğunda dev piton sahibinin arabasından kaçtı ve kayıplara karıştı. Yetkililer, ısırabileceği uyarısında bulundu.

Japonya'da geçtiğimiz yılın Mayıs ayında yaşanan olay geçtiğimiz günlerde yeniden meydana geldi. Okayama eyaletine bağlı Kurashiki şehrinde evcil olarak beslenen 2 metre uzunluğundaki piton, sahibinin arabasından kaçtı. Eve önce çantalarını taşıyan sahibi, geri döndüğünde pitonu hiçbir yerde bulamadı. 

Dev pitonu kendi çabalarıyla bölgede arayan yılan sahibi, sonuç alamayınca dün 16.00 sularında polise başvurdu. Kayıp ihbarının ardından yetkililer dev pitonun bulmak için alarma geçti. Bölge sakinlerine dikkatli olma çağrısı yapılırken, yılanın zehirli olmadığı ancak yine de ısırabileceği uyarısında bulunuldu.

Dev piton sahibinin aracından kaçtı! Şehirde tedirgin günler

BENZER OLAYDA DURUM DAHA KRİTİKTİ

Japonya’da evde beslenen 3.5 metre uzunluğundaki bir piton geçtiğimiz yılın Mayıs ayında kafesinden kaçmış, olayın ardından Kanagawa eyaletinde güvenlik alarmı verilmişti. Karşılaştığı kişileri boğabileceğinden endişe edilen yılan 17 gün sonra sahibinin yaşadığı evin tavan arasında bulunmuştu. 13 kilo ağırlığındaki dev yılanın bulunmasıyla bölge sakinleri rahat bir nefes almıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...