Tgrt Haber
19 Nisan 2024 22:01 - Güncelleme : 19 Nisan 2024 22:12

Deveyi sırtlayan Kazak Türkü sosyal medyada ilgi odağı oldu

Sosyal medyada, deveyi sırtlayarak saniyeler boyunca yürüyen bir Kazak Türkü videosu büyük ilgi gördü. Videoda, Kazak Türkü'nün deveyi ustalıkla sırtlayarak çevrede geçenlerden alkış aldığı görüldü.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com

MUHABİR: YUSUF ÖZGÜR BÜLBÜL / tgrthaber.com.tr

Ortalama 400-1000 kilo arasında olan develerin sırtlanması güç olsa da bir Kazak Türkü’nün deveyi sırtlayarak saniyeler boyunca yürümesi dikkat çekti. Sosyal medyaya düşen bir videoda deve sırtlayan Kazak Türkü, çevreden geçenler tarafından alkışlandı.

BEĞENİ YAĞDI

Bu etkileyici görüntü, birçok sosyal medya kullanıcısının ilgisini çekti. Söz konusu video binlerce kez paylaşıldı. Yorumlarda Kazak Türkü'nün gücü ve çevikliği övgüyle karşılanırken, videoya "inanılmaz", "hayret verici" ve "ilham verici" şeklinde yorumlar yağdı.

Deveyi sırtlayan Kazak Türkü sosyal medyada ilgi odağı oldu - 1. Resim

Develerin oldukça büyük ve ağır hayvanlar olduğu ve sırtlanmasının zor bir iş olduğu göz önüne alındığında, Kazak Türkü'nün başarısında geleneksel yorumlar da yapıldı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...