Tgrt Haber
17 Haziran 2022 23:51 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 00:08

Meksika’da doğum günü partisini kana buladılar: 4 ölü

Meksika’da bir restoranda düzenlenen doğum günü partisine silahlı saldırı gerçekleştirildi. Silahlı saldırganların 4 kişi öldürdüğü anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Meksika,Silah,Saldırı

Meksika’nın Chihuahua eyaletinin Ciudad Juarez kentinde bulunan bir restoranta silahlı saldırı düzenlendi. Restoranda doğum günü partisi yapıldığı esnada gerçekleştirilen silahlı saldırıda, içeri giren saldırganlar etrafa rast gele ateş açmaya başladı.

Saldırıda 4 kişi hayatını kaybederken ağır yaralanan 1 kişi de hastaneye sevk edildi. Görgü tanıkları, 2 saldırganın olay yerine 3 araç konvoyu ile geldiğini söyledi. Polis, araçların tespit edildiğini ve sahiplerinin arandığını duyurdu.

Meksika’da doğum günü partisini kana buladılar: 4 ölü

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Öte yandan saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken yetkililer saldırının çete meselesinden kaynaklı olabileceğini aktardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...