Tgrt Haber
18 Mart 2017 20:49

Dünya Merkel'in Ivanka'ya bakışlarını konuşuyor

Almanya Başbakanı Merkel'in Beyaz Saray ziyareti sırasında ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump'a olan bakışı sosyal medyada olay oldu.

Dünya Merkel'in Ivanka'ya bakışlarını konuşuyor
merkel, ıvanka, bakış,

Almanya Başbakanı  Angela Merkel'in ABD Başkanı  Donald Trump'la gerçekleştirdiği görüşmenin yankıları sürerken,  Beyaz Saray'da düzenlenen toplantıdan gelen kareler, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Merkel'in 'El sıkışmak ister misiniz?' sorusuna Trump'ın kayıtsız kalması üzerine yaşanan 'garip' anlar bir yana, sosyal medya,  Merkel'in Ivanka Trump'a attığı bakışları da konuşmaya başladı.

IVANKA DA GÖRÜŞMEDE YER ALDI

Trump yönetiminde resmi bir unvanı olmayan ABD Başkanı'nın kızı Ivanka Trump,  Beyaz Saray'da gerçekleşen ve  Merkel ile Trump da dahil ABD'nin iş dünyası liderlerinin katıldığı toplantıda hazır bulundu.

"SEN NEDEN BU TOPLANTIDASIN" YORUMU

Toplantıda esnasında  Merkel'in, Ivanka Trump'a attığı bakışlar sosyal medyada çok konuşuldu.  Merkel'in Trump'a bakışı için  Twitter'da, "Merkel'in 'Sen neden bu toplantıdasın' bakışını artık biliyoruz", "Merkel'in, hepimizin merak ettiği soruyu soran bakışları", "Merkel: Burada ne yapıyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı.

Ivanka Trump bundan önce bir kez daha  Beyaz Saray toplantısına katılmıştı. Şubat'ta düzenlenen toplantıda bu sefer de Trump'ın  Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya bakışları çok konuşulmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...