Tgrt Haber

Kanada'da eğitim uçağı iniş esnasında çim biçen kadına çarptı

07 Temmuz 2021 16:18
Kanada'da eğitim uçağı iniş esnasında çim biçen kadına çarptı
kanada

Kanada'da Saint-Esprit havaalanındaki bir pistin yakınında, çim biçen 20'li yaşlardaki kadına eğitim uçağı çarptı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kanada'da Montreal'in yakınlarındaki Saint-Esprit havaalanındaki bir pistin yakınında meydana geldi. 20'li yaşlarında olduğu söylenen kimliği belirsiz bir kadın, havaalanının yakınında çimleri biçiyordu. Eğitim için kullanılan bir uçak, iniş esnasında çimleri biçen kadına çarptı. Hastaneye kaldırılan kadının kısa bir süre sonra hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bölgede çalışan bir yerli ise konuya ilişkin şunları söyledi:

''Birine yıldırım çarptığını duyduk ama iniş yapan bir uçağın birine çarpması mı? Daha önce hiç böyle bir şey duymadım.''

OLAY ARAŞTIRILIYOR

Raporlara göre, özel sektöre ait uçağın Çin Nanchang CJ-6 veya Sovyet Yakovlev Yak-52 olduğu ortaya çıktı. Eğitim uçağının ise kanatları hasar gördü.

Quebec eyalet polisi sözcüsü Marc Tessier ise olayı şu sözlerle anlattı:

''Kadın, bir çim biçme makinesinin üzerindeydi ve inmekte olan bir uçak ona çarptı.''

The Mirror'ın haberine göre, bir ulaşım güvenlik kurulu müfettişi, "Neler olduğuna göz atacağız, bu yüzden bugün olayı anlamak için bilgi toplamak için buradayız" dedi. Müfettiş, henüz bir sonuca varmak için erken olduğunu da sözlerine ekledi.

Öte yandan 2020 yılında Kanada'da meydana gelen uçak kazalarında 16 kişi hayatını kaybetti.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...