Tgrt Haber

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın oğlu Aşot kaçırılmaya çalışıldı sebebi ortaya çıktı

18 May 2023 11:38 - Güncelleme : 18 May 2023 12:54
ermenistan,nikol paşinyan,aşot paşinyan

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın oğlu Aşot Paşinyan kaçırılmaya çalışıldı. Aşot'u kaçırmaya çalışan kişi, İkinci Karabağ Savaşı'nda ölen bir askerin annesi çıktı.

Ermenistan'da Başbakan Nikol Paşinyan'ın oğlu Aşot Paşinyan'ı kendisini İkinci Karabağ Savaşı'nda ölen askerlerden birisinin annesi olarak tanıtan bir kadın kaçırmaya kalkıştı. Aşot Paşinyan'ı konuşma bahanesiyle arabasına davet etti. Paşinyan arabaya biner binmez trafik kurallarını ihlal ederek aracı sürmeye başlayan kadın, oğlunun İkinci Karabağ Savaşı'nda kendisine sorulmadan savaşa götürüldüğünü anlattı.

Aşot Paşinyan, kadının kendisini Yerablur Askeri Anıt Mezarlığına götürerek öldürebileceğini çünkü kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını söylediğini ileri sürdü.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın oğlu Aşot kaçırılmaya çalışıldı sebebi ortaya çıktı

PAŞİNYAN ARABADAN ATLADI

Paşinyan, yavaşladığı bir anda arabadan atladığını belirtti. Hafif yaralı şekilde yol kenarında bekleyen Aşot Paşiyan’a başka bir aracın çarptığı, söz konusu araçtaki kişilerin de İkinci Karabağ Savaşı'nda ölen askerlerin ebeveynleri olduğu açıklandı.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın oğlu Aşot kaçırılmaya çalışıldı sebebi ortaya çıktı

Aşot Paşinyan'ı kaçırma girişiminde bulunan kadının gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...