Tgrt Haber
08 Temmuz 2014 18:06

Eski sevgilsini 1 haftada tam 77 bin kez aradı

ABD'de yaşayan Linda Murphy isimli genç kız, eski sevgilisini bir haftada 77 bin kez arayınca tutuklandı.

Eski sevgilsini 1 haftada tam 77 bin kez aradı
sevgili, sms, mesaj, ABD, Amerika haberleri, Amerika,

Amerika'da yaşayan 28 yaşındaki Linda Murphy, yalnızca üç hafta birlikte olduğu William Ryans'ı haftada tam 77.639 kere aradı.Murphy'nin, aramanın yanı sıra 1937 e-mail, 41 bin 229 SMS, 217 sesli mesaj ve 647 mektup yazdığı ortaya çıktı. Obsesif kompulsif rahatsızlıktan musdarip olan Murphy ile Ryans daha sonra ayrıldı. Murphy bu süre zarfında kendine üç adet telefon edindi. Böylece eski sevgilisini günün 24 saati; hem cep telefonu hem ev hem de iş telefonundan sürekli arayabiliyordu.
"DAVALININ TUTUKLANMASIYLA ÇOK RAHATLADI"
William Ryans'ın avukatı J.D. James Kilroy, "Müvekkilim şu anda davalının tutuklanmasıyla çok rahatladı" açıklamasını yaptı.  Genç adamın avukatı sözlerine şöyle devam etti; "Kesinlikle uyuyamıyor, herhangi bir şekilde ne işten ne hayattan zevk alamıyordu. Depresyonun eşiğindeydi ve doğru düşünebilmek onun için çok zordu. Şimdi tek isteğimiz Bayan Murphy'nin ihtiyacı olan tıbbi yardımı alması. Ve yasaların onu müvekkilimden uzak tutması!"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...